Horor u Obrenovcu: Dečak (13) sedeo na klupi u parku, manijak ga uhvatio za polni organ

Pedofil je sklonjen s ulice zahvaljujući dečaku koji ga je prepoznao i uslikao i fotografiju predao policiji

  • 10

Beogradska policija uhapsila je migranta iz Avganistana (28), i nakon konsulatacija s javnim tužiocem u Obrenovcu, protiv njega podnela krivičnu prijavu za nedozvoljene polne radnje nad detetom.

Otkriveno ko je udarao ženu kocem do smrti? Među mušterijama u vagonu bili i migranti

Pedofil je sklonjen s ulice  zahvaljujući dečaku koji ga je prepoznao  i uslikao i fotografiju predao policiji.

Kako se nezvanično saznaje, dečak je napadnut u večernjim časovima u subotu, a zahvaljujući njemu, napasniku su već sutradan stavljene lisice.

– M.C. (13) je ispričao da je sedeo sam na klupi u Ulici Milosava Pavlovića, kada je migrant seo pored njega. Avganistanac je u jednom momentu dečaka bez reči uhvatio za polni organ. Dečak je ustao s klupe i krenuo iz parka, ali se migrant ni tada nije zaustavio već je skinuo pantalone i dečaku pokazao zanjicu, preplašeni dečak je tada pobegao iz parka – ispričao je izvor za "Srpski telgraf".

Istraga koja je pokrenuta trebalo bi da otkrije da li je migrant napao još neko dete. Ukoliko protiv njega bude podignuta optužnica za nedozvoljene polne radnje, prema Krivičnom zakoniku Republike Srbije, preti mu kazna zatvora od šest meseci do pet godina.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/ Izvor: Srpski telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jagodapetrovic

    16. maj 2017 | 08:55

    Ne samo zatvor vec i proterivanje iz zemlje.

  • Cvrle

    16. maj 2017 | 09:06

    UKOLIKO PROTIV NJEGA BUDE PODNETA KRIVICNA PRIJAVA!!! Jos malo pa zbog njih necemo smeti na ulicu da izadjemo! Nije ovo prvo dete koje su napali migranti. Gde je vlast da zastiti svoj narod?!

  • Marijana Bakov

    16. maj 2017 | 15:56

    Ovde kada napises istinu , sta sve migranti rade pojedine osobe bez mozga , oci da ti izvade .Narod u Srbiji nije duzan da trpi arapski teror,mi nismo clan EU i nismo u obavezi da ih trpimo.Bojim se da je ovo tek pocetak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA