Carinici zaustavili Novosađanku, a u koferu umesto krpica našli iznenađenje zbog kojeg je odmah uhapšena!

Prekršaj je otkriven kada je žena zaustavljena u zelenom kontrolnom prolazu, namenjenom putnicima koji nemaju ništa da prijave za carinjenje

  • 0

Carinici su na aerodromu "Nikola Tesla" sprečili krijumčarenje preko 460 ključeva za automobile, čitač kodova i dva konektora za automobilske ključeve, saopštila je Uprava carina.

Kod Bloka 70 zaustavljen sumnjiv kombi, velika akcija carinika na tri lokacije (FOTO) (VIDEO)

Prekršaj je otkriven kada je u zelenom kontrolnom prolazu, namenjenom putnicima koji nemaju ništa da prijave za carinjenje, zaustavljena Novosađanka koja je iz Kine doputovala letom preko Dohe.

Carinik nije mogao da sakrije iznenađenje kada je video da je njen kofer, umesto garderobom ispunjen automobilskim ključevima!

Za deo neprijavljene robe se sumnja da povređuje i pravo intelaktualne svojine. Radi se o ključevima-karticama za "reno megan", "reno koleos" i ključevima za automobile "volksvagen", "tojota", "lend rover", "volvo", "škoda", "nisan", "sitroen", "micubiši".

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA