≫ 

Slomljena majka objavila potresnu fotografiju sa sinom na samrti: Moj sin je napravio ovu grešku, podelite sliku porodici i prijateljima (FOTO)

Od iste droge je prošle godine umro i pevač Princ

  • 5

Kanađanka Šeri Kent objavila je na Fejsbuku tužnu fotografiju sa sinom koji umire. Nedelju dana nakon što je fotografija snimljena mladić (22) je umro.

Htela je samo da uplaši svog dečka, ali se slučajno ubila! Kada je ušao u stan, zatekao je sablasnu scenu (FOTO)

Majka je fotografiju objavila 19. aprila i skupila je puno komentara.

- Želim da svako zna da je moj sin Mihael umro od predoziranja drogom fentanil - napisala je majka kako bi upozorila na tu opasnost.

"U Kanadi dnevno od predoziranja drogom umre petoro do sedmoro ljudi", upozorava ova majka.

- To je prava epidemija. Ali moram naglasiti da moj sin nije bio zavisnik nego je napravio grešku koja ga je stajala života - kaže Šeri Kent.

Fentanil je inače droga koja je 100 puta jača od morfijuma. U medicini on spada u grupu lekova protiv bolova. Samo dva miligrama čistog fentanila može da ubije odraslog čoveka.

- Nijedna druga droga u Kanadi ne ubija ljude kao fentanil. Krade nam decu i naše najdraže. Molim vas podelite ovu sliku sa svojom porodicom i prijateljima kako bi se izbegle tragedije - upozorava Šeri.

Prema statistikama 2016. godine 2.000 ljudi je u Kanadi umro od fentanila, a ove godine bi moglo biti više smrtnih slučajeva.

Od fentanila je prošle godine umro i pevač Princ, podseća Bild.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Offset

    18. maj 2017 | 20:24

    Ovo ni u najmanju ruku nije bizarno,vec nesebican gest jedne majke koja na ovaj nacin(objavljivanjem fotografije)pokusava da skrene paznju i spasi necije dete.Skidam kapu

  • Dusan

    18. maj 2017 | 11:53

    Nekamuje laka crna zemlj fudbaleru velikaje tuga

  • Sneki

    18. maj 2017 | 12:40

    Meni ovo slikanje sa bolesnom decom izgleda bizarno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA