Nova aplikacija Poreske uprave: Lakši pristup portalu ePorezi

Nova aplikacija kojom će isključivo biti moguće prijavljivanje na portal "ePorezi" je besplatna

  • 2

Poreska uprava (PU) saopštila je da se od danas na sajtu te uprave može preuzeti nova korisnička aplikacija "ePorezi" koja će omogućiti lakši pristup tom portalu.

Srbija ukida pečat iz upotrebe, uvodi se elektronsko plaćanje poreza

Pojašnjenje oko kazne za neplaćanje poreza na imovinu: Nije 5.000, nego 20.000 RSD!

Kako je Tanjugu rečeno u PU, nova aplikacija kojom će isključivo biti moguće prijavljivanje na portal "ePorezi" je besplatna.

U aplikaciju su, kako su naglasili, ugrađeni svi elementi koji su neophodni korisnicima portala za nesmetan rad, pri čemu su u potpunosti očuvane sve funkcionalnosti postojećih elektronskih servisa na portalu ePorezi.

Poreska uprava, šalter

- Primena nove aplikacije kao i postupak potpisivanja poreskih prijava, znači brži i efikasniji rad portala "ePorezi", kao i veću sigurnost u radu poreskih obveznika, odnosno korisnika portala - reklu su u PU.

PU Srbije podseća da korisnička aplikacija "ePorezi" služi isključivo za pristup istoimenom portalu, i da je razvijena radi prevazilaženja pojedinih zastarelih tehničko-tehnoloških rešenja nastalih usled izostanka podrške softverskim dodacima kod najpopularnijih svetskih pregledača.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Favory

    25. maj 2017 | 12:25

    Samo još da proradi... par meseci.

  • knjogovođa

    19. februar 2018 | 22:58

    Zašto sada ne radi portal eporezi? Poslednji dan za predaju pp pdv prijave za januar 2018.godine, rok ponoć 19.01.2018.godine siostemn ne radi od 19 časova?????????Ko je odgovoran za ovo? Sme li neko da pita nekog?I da li će neko odgovarati za ovo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA