Majka monstrum za koju se sumnja da je ubila sina (3) u Puli se nudila muškarcima na internetu, imala slike samo za odabrane (FOTO)

Jezivi komentari besnih sugrađana preplavili su njen Fejsbuk profil

  • 1

Nakon što je u medijima objavljena jeziva priča o smrti trogodišnjeg dečaka Denisa Rojnića i fotografija njegove majke, u redakciju "Jutarnjeg" se javilo nekoliko osoba koje su okrili detalje svog poznanstva i virtuelnih odnosa sa nesavesnom majkom.

Hronologija jezivog ubistva malog Denisa (3): Majka se slomila i sve ispričala

- Oblio me znoj kad sam ugledao Kjarinu sliku u novinama, a nedavno smo komuniricali na stranici za upoznavanje "Badoo". Detalje našeg dopisivanja zadržaću za sebe. Mogu samo reći da su bili nabijeni seksualnim strastima. Mlađi sam nešto od nje pa mi je bilo čudno kako je uopšte sa mnom započela razgovor. Ono što je ona rekla o sebi, valjda svima koji su na toj stranici u potrazi za razgovorom, ženskom pažnjom i druženjima, rekla je da su joj ‘cilj poznanstva s mladićima od 21 do 35 godina te da je prirodna i otvorena za nova iskustva’. Rekla je i da živi sama, a dete nije spominjala, a po ovome iz medija čini se da ipak sve što je govorila nije bila istina - ispričao je za Jutarnji list jedan od korisnika stranice koji se, kako tvrdi, s Kjarom tek trebao naći uživo.

A taj susret, kako je još objasnio, iniciralo je poznanstvo njegovog prijatelja s Kjarom, koji je neko vreme, navodno, s njom bio u intimnoj vezi.

- Prijatelj se u nju zaljubio. Pre bih rekao da ga je zaintrigirala svojim fotografijama na kojima se vide zanosni delovi tela. Ima i poseban folder na stranici s desetak fotografija, ali to je samo za one koje ona odabere. Učinilo mi se kao da prednost imaju stranci. Napominjala je da govori nekoliko stranih jezika, od nemačkog i španskog do italijanskog i makedonskog - poverio se listu još jedan muškarac.

Smrt deteta pobudila je veliku lavinu reakcija u javnosti, a neke od ostavljenih poruka ispod Kjarinih fotografija na Fejsbuku pokazuju nepresušni bes i mržnju:

"Gu*icu slikaš. A dete si umela da napraviš. Smetalo ti je zbog j... Kad umreš, kosti ću ti pronaći. Nećeš imati mira ni u zemlji", samo su neki od ružnih komentara na račun majke.

Podsetimo, još uvek nije poznato koje tačno okolnosti su dovele do smrti malenog. Za sada, koliko je poznato, umešano je četiri osobe. Majka, jedna maloletna ženska osoba i dve muške osobe koje nisu u srodstvu sa nesrećnim dečakom. Otac živi u BiH i nije predmet istrage.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA