Moje sve na svetu, jaka si, izdrži: Potresan status sestre devojke koja je na pumpi upucana u glavu (FOTO)

Nakon pucnja, pljačkaš je pobegao i za njim se intezivno traga, dok je nesrećna radnica prebačena sa teškim povredama glave na Urgentni centar

  • 8
Kristina Kaplanović

Foto: Facebook/Kristina Kaplanović

Policija još uvek traga za monstrumom koji je na pumpi na autoputu Beograd-Niš, kod "Laste", u glavu upucao 19-godišnju Kristinu Kaplanović. Lekari se još uvek bore za Kristinin život, a njena sestra Marina joj je potresnim statusom na svom Fejsbuk profilu pružila podršku.

 

Ajde, svi unutra, da mi date pare: Detalji zločina na pumpi u kojem je teško ranjena studentkinja iz Nove Varoši!

 

- Moje sve na svetu! Jaka si, izdrži! Uz tebe sam, sestrice moja! Volim vas - poručila je Marina Kaplanović, Kristinina sestra.

 

Kristinina porodica iz sela Vilovo kod Nove Varoši nije bila raspoložena za davanje izjava.

 

Oglasio se NIS povodom pljačke i ranjavanja radnice: Kristina se i dalje bori za život, a policija traga za pljačkašem!

 

- Nemojte nas ništa pitati, ni sami ne znamo šta nas je snašlo - bilo je jedino šta su mogli da izuste.

 

Podsetimo, Kristina Kaplanović doselila se u Beograd pre nekoliko meseci iz Nove Varoši. U glavnom gradu je počela da studira. U njenom rodnom mestu, svi su u šoku.

 

– Ona je divna i vredna devojka. Prošlog leta preselila se u Beograd. Upisala je Višu ekonomsku školu, ali nije upala na budžet, pa je odmah počela da radi da bi sebe mogla da školuje. I dok se borila da zaradi taj neki dinar, dođe neki zlikovac i upuca je! Strašno, samo da preživi – kažu meštani Vilova, gde živi Kristinina porodica.

 

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raki

    28. maj 2017 | 10:07

    Strasno jako mi je zao deteta iskreno se nadam da ce biti dobro. Treba pitati gospodu iz nis-a gde je obezbedjenje. Zasto su drugi dan odmah posle tog dogadjaja po ostalim pumpama proveravali alarme. Zasto uvek cekamo da se nesto desi pa onda reguju.

  • Tatjana

    28. maj 2017 | 13:15

    Sunce moje izdrži,neka ti Bog podari sreću da dobiješ svoju najvažniju bitku u životu.Ne poznajem te ali se iskreno molim za tebe svom svojom snagom.Lepoto izdrži.

  • Jerotije

    28. maj 2017 | 12:19

    Kad drzava promeni zakon I kazne za ubice I pljackase pa I kriminalce budu kao u Americi, tada ce u ovoj jadnoj Srbiji mozda I biti bolje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA