≫ 

Šokantan snimak ledi krv u žilama i posle 4 godine: Policija Kosova maltretira građane Srbije (VIDEO)

Na šokantnom snimku se jasno vidi nečovečno ponašanje i bahatost kosovskih policajaca

  • 50

Internetom kruži snimak koji prikazuje kako kosovska policija maltretira građane srpske nacionalnosti koji žele da uđu na teritoriju Kosova.

 

Bivša predsednica Kosova Jahjaga dolazi u Beograd da priča o žrtvama silovanja

 

Na šokantnom snimku se jasno vidi nečovečno ponašanje i bahatost kosovskih policajaca. Naime na granici Srbije sa Kosovom, skidali su majice svim građanima koji su imali neko srpsko obeležje ili majicu sa ćiriličnim natpisom i bukvalno ih gole propuštali da prođu.

 

Na Fejsbuku su se oglasili brojni ogorčeni građani, a među njima i čovek koji tvrdi da je bio prisutan kada se odigrao ovaj incident.

 

On tvrdi da snimak datira još od 2013. godine i da je tamo bio prisutan sa starijim sinom.

 

- Ovo je snimak iz 2013. godine, bio sam tada tamo, skidali su i majice koje nisu imale ništa na ćirilici ili bilo kakav srpski znak. Jednostavno to je bila provokacija da Srbi dođu na sveto mesto goli.

 

- Jednog momka su maltretirali i počeli da mu cepaju majicu, kulturno ih je zamolio da to ne rade i ostave ga na miru. Naravno da su se pokajali, jer kad je skinuo majicu na leđima je imao istetovirane Dušana Silnog i cara Lazara, a na grudima grb Srbije. Nisu znali kako da reaguju...

 

- Tada sam bio sa starijim sinom koji je imao majicu "Sledimo duh naših predaka", koju je okrenuo naopačke i prošao - napisao je jedan od svedoka ovog incidenta.

 

Ovde možete pogledati video:

 

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doktor Mandic

    29. maj 2017 | 15:01

    A, mi ih lecimo po srpskim, prvenstveno Beogradskim bolnicama! Hajde Vucicu reaguj smekeru!

  • rikimil

    29. maj 2017 | 15:24

    Sramota, sprecite ove divljake, ovo je 21. vek Vucicu. Cime se hvalis i ponosis ako ti ovako maltretiraju narod. Grehota je ovo sto im rade. Uradite nesto za ovaj narod.

  • vozac

    29. maj 2017 | 15:26

    A oni po Srbiji smeju kako im je volja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA