≫ 

Tetka i teča ubijene devojke: Našoj Kristini nije bilo spasa, metak joj je razneo mozak. Neka ubicu stigne božja kazna

- Doktori su nam rekli da je Kristina mogla da preživi da je metak ostao u glavi, ali pošto je izneo deo mozga, nisu mogli ništa da učine - ispričao je kroz plač Kristinin teča Dobrivoje

  • 2
Kristina Kaplanović Foto: Facebook/Kristina Kaplanović

Kristini Kaplanović (19), koju je u četvrtak uveče, oko 22.20 sati, hicem iz pištolja teško ranio pljačkaš pumpe na auto-putu Beograd - Niš u Velikom Mokrom Lugu, metak je razneo mozak, a jedan deo je čak izleteo napolje, tako da joj nije bilo spasa, rekli su za Alo njena tetka Koviljka i teča Dobrivoje Kupunović, kod kojih je devojka živela godinu dana. Kristina je bitku za život izgubila u ponedeljak popodne u Urgentnom centru u Beogradu.

Kristinina rođaka u suzama: Bila je divna devojka iz poštene porodice sa sela, čekamo da stigne telo da je sahranimo! (FOTO)

Za monstrumom koji ju je ubio policija i dalje traga.

- Metak je Kristinu pogodio u potiljak, prošao kroz glavu i izašao na drugu stranu. Doktori u Urgentnom centru u šoku su nam rekli da je Kristina mogla da preživi da je metak ostao u glavi, ali pošto je izneo deo mozga, nisu mogli ništa da učine. Kristini je pola mozga bilo razneto i disajni centar joj je bio uništen - ispričao je kroz plač Kristinin teča Dobrivoje.

Prema njegovim rečima, Kristinine kolege su im ispričale da je te večeri četvoro radnika pričalo ispred, a da je Kristina otišla da uzme mobilni iz kase.

Foto: Facebook/Kristina Kaplanovic, Telegraf, pixabay.co Foto: Facebook/Kristina Kaplanovic, Telegraf, pixabay.co

- Tada je iza pumpe, iz šume, iskočio pljačkaš koji je uhvatio Kristininog kolegu za rame i gurnuo ga. Rekao im je:"Sklonite se, ovo je pljačka!", a sve vreme je držao pištolj na ramenu Kristininog kolege. Ona je pokušala da se skloni, ali kako je razbojnik udario njenog kolegu po ramenu, pištolj je opalio i ona je pala - ispričao je Dobrivoje Kupunović, Kristinin teča iz Vinče, kod kog je živela.

Prema njegovim rečima, Kristinu su nakratno posetili u Urgentnom centru. Glava joj je bila u zavojima i nije se budila iz kome. Svi su je dozivali, ali ona niej reagovala.

Kristinin ubica može da se izvuče sa sramnom kaznom: Evo koliko godina zatvora može da dobije! (FOTO)

- Neka ubicu stigne božja kazna, mi nemamo snage ni za šta.

U Vilovima, gde živi Kristinina porodica, život kao da je stao. Lelek se prolomio kućom Kaplanovića kada se čula strašna vest o Kristini. Ona će biti sahranjena u četvrtak u 13 sati na seoskom groblju.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zlata

    31. maj 2017 | 07:46

    Tuga pocivaj u miru sa andjelima!Familiji saucesce i da smognu i nadju snagu ici dalje sa velikim bolom

  • biljana

    31. maj 2017 | 15:46

    Pocivaj u miru andjele neduzni :(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA