≫ 

Bečejac preživeo 3 pokušaja samoubistva u jednom danu: Sprečili ga prvo vatrogasci, onda sudbina, na kraju i policija

Najpre izazvao požar, a zatim se kolima zaleteo u Tisu

  • 1

Zapalio je kuću, ali su vatrogasci pravovremeno reagovali. Autom se zaleteo u Tisu, ali je reka na tom mestu bila suviše plitka. A kada je izašao iz automobila, i uputio se prema sredini Tise u nameri da se udavi, spasla ga je policija. Bečejcu Š. S. (60) juče su osujećena čak tri pokušaja samoubistva, pišu Večernje novosti.

Tuga u Zaječaru: Preminuo konobar koji je pucao sebi u glavu ispred bolnice

Nesrećni čovek se na tragičan korak da oduzme sebi život odlučio pošto ga je supruga napustila i otišla u Mađarsku. Iz Mađarske se, iako se on tome nadao, nije vratila.

Očajan zbog toga, juče u jutarnjim časovima, zapalio je porodičnu kuću kako bi i on stradao u požaru.

Taj pokušaj, međutim, osujećen je jer su vatrogasci iz Bečeja pravovremeno reagovali i ugasili buktinju. Veće štete na kući nije bilo, a Š. S. je u požaru prošao bez povreda.

Bečejac se sa takvim epilogom nije pomirio i odlučio je da sebi život prekrati davljenjem. Seo je u automobil i oko 13 časova se zaleteo u Tisu.

Mesto na kojem je automobil završio bilo je preplitko, pa je i u ovom, drugom pokušaju samoubistva u nekoliko sati, deblji kraj izvukao automobil.

Kada mu ni ovaj pokušaj suicida nije uspeo, malerozni Š. S. se odlučio i na treći korak. Izašavši iz automobila, krenuo je prema sredini reke, kako bi se utopio u dubokoj vodi.

I tu je bio neuspešan jer ga je primetila patrola policije, koja je pravovremeno reagovala.

Jedan od policajaca, kako je potvrđeno "Novostima", skočio je u reku, i izvukao ga, po treći put ga spasavši od željene smrti.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA