Ako vidite ovakvo vozilo pored puta, kočite: Ove ZVERI vrebaju nesavesne vozače po Srbiji!

Novi presretači raspolažu sa savremenom tehnikom u koju spada i nekoliko kamera postavljenih u motorima

  • 28

Zbog učestalih saobraćajnih nesreća na putevima u Srbiji, od kojih se mnoge završavaju smrtnim ishodom, policija je uspostavila strožu kontrolu koju sprovode čak i motocikli presretači.

Šampion divljanja za volanom u Srbiji, dobio 18 bodova za sat vremena: Skoro izgubio dozvolu, posle prvog radara se iznervirao

I, ako ste pomislili da je presretač krenuo ka određenom vozilu, nemojte se varati da istovremeno ne može da snimi i druga vozila.

Naime, novi presretači imaju motore od 380 konjskih snaga i opremljeni su savremenom tehnikom u koju spada i nekoliko kamera postavljenih u motorima. Ove kamere u svim meteorološkim uslovima mogu snimiti sve vrste prekršaja.

Jedan od gradova u kojima se vrši ovakav vid kontrole u saobraćaju je Kragujevac, a lokalni sajt iKragujevac saznaje da na ulicama ovog grada saobraćaju tri policijska GSXR-a, dva su BG registracije, drugi SU i izgledaju kao civilni.

Niko od vozača neće ni naslutiti da je na mat crnom motoru "suzuki RGSX", sa 184 konjske snage i zlatnim kočnicama "brembo", u stvari policijski presretač.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ASVožd

    31. maj 2017 | 08:11

    Narod nema da sipa gorivo a vi se mangupirate sa presretacima i glumite ludilo. Presretaci sluze da ako neka sirotinja pređe 40 bude kaznjena jer tatini i mamini sinovi i ćere neće nikad da plate kaznu.

  • Horor i teror

    31. maj 2017 | 08:16

    Treba ih naoruzati i dati dozvolu da napadaju vozace na putevima.Samo tako je moguce uvesti red.

  • CrknitePukniteTakoJe

    31. maj 2017 | 07:59

    Xaxxaaa u svim metoreoloskim uslovima??? Znaci i u zimu ce na licama biti motori presretaci??? Xaxxaaaa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA