U školi u Bosni su je maltretirali i govorili da je debela: Ona je danas prelepa i najpoznatija modna blogerka (VIDEO)

Kao dete sam bila ružna i debela. Verovali ili ne, bila sam čak i najdeblja u osnovnoj školi

  • 1

- Bila sam debela, imala sam perut u kosi, nisam ličila na one lepe devojčice koje imaju ravnu kosu i svetle oči. Zbog toga sam postala predmet vršnjačkog nasilja u školi. Deca su me nazivala ružnim imenima, govorili su mi svakakve gadosti. Svaki dan sam dolazila kući uplakana - započela je svoju ispovest poznata modna blogerka Sabrina Tubić iz Bosne i Hercegovine, koja je odlučila da podeli svoju životnu priču sa svojim pratiocima na Jutjubu.

OD DEBELJUCE DO SEKSI CICE: Smršala 64 kilograma i postala lični trener, evo kako sada izgleda (FOTO)

- Kao dete sam bila ružna i debela. Verovali ili ne, bila sam čak i najdeblja u osnovnoj školi. Imala sam kovrdžavu kosu koju sam uvek vezala u rep. Za peglu sam čula tek u srednjoj školi - rekla je Sabrina.

Kako kaže, volela je da bude na ulici sa ostalom decom, a šminka i frizure je nisu zanimale.

- Od petog do sedmog razreda sam trpela vršnjačko nasilje. Stalno sam dolazila kući uplakana, a nekad sam znala i satima da budem zatvorena u sobi.

- Mama je to primetila, pa sam odlučila da joj kažem šta se dešava. Pao mi je kamen sa srca - dodala je ona.

- Vraćala sam se autobusom kući iz muzičke škole, a grupa koja je sedela iza mene počela je da me zadirkuje. Bacili su mi papire i nazivali raznim pogrdnim imenima. Svi u autobusu su se smejali. U trenutku sam se okrenula i rekla: "Ok, ja sam takva kakva jesam, ali pogledaj sebe na šta ličiš, kao slamka si."

- Deca koja su se smejala meni, sada su se smejala njemu. To je bio moj najveći uspeh. Taj trenutak je promenio moj život jer sam shvatila da se mogu sama odbraniti - dodala je uplakana Sabrina.

Ona dodaje da pre svega moramo prihvatiti sebe onakve kakvi jesmo.

- Kada to uradite, sve će krenuti lakše. To je pomoglo meni, a nadam se da će i vama. Promenićete se, steći ćete nova iskustva, otkrićete neke male trikove koji će vam pomoći da izgledate drugačije, ali najbitnije je da se vi lepo osećate u svojoj koži - dodaje ona.

Portal Telegraf.rs bori se protiv vršnjačkog nasilja, koje je sve veći problem u Srbiji. Za takvo ponašanje ne postoji opravdanje.

Pogledajte ispovest ove mlade modne blogerke:

Daljinac baner

(K.Bezbradica-k.bezbradica@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA