≫ 

Naša Rosa (33) je ostavljena u SMRTONOSNOJ ZAMCI: Porodica čuvarke koju je ubio tigar ne krive zver za njenu smrt, nego ljude! (FOTO) (VIDEO)

Zoološki vrt je smrt Rose King opisao kao "bizarnu nesreću", ali ih je inspekcija žestoko kritikovala 2013. godine i naložila im je da se bolje pobrinu za bezbednost

  • 2

Rosa King (33) je nastradala ove nedelje kada ju je napao tigar, dok je ona obavljala čišćenje u zoološkom vrtu u Hamerton. Porodica ove čuvarke tvrdi da je ona ostavljena da sama ušeta u "smrtonosnu zamku".

Poslednji vrisak Rose (33) koja je volela životinje i posvetila im ceo život: Ovu čuvarku je juče brutalno usmrtio tigar u zoo vrtu (FOTO) (VIDEO)

Vlasti sada ispituju da li se pokvarila bezbednosna barijera koja je trebala da odvoji životinje od čuvara ili je ostala otvorena zbog ljudske greške.

- Zvuči kao da je sama ušetala u smrtnosnu zamku - rekao je njen rođak za San.

Pojavile su se informacije da su vlasnici zoološkog vrta bili upozoreni na te barijere još pre četiri godine.

Foto: justgiving.com Foto: justgiving.com

Zoološki vrt je smrt Rose King opisao kao "bizarnu nesreću", ali ih je inspekcija žestoko kritikovala 2013. godine i naložila im je da se bolje pobrinu za bezbednost.

Rosu su svi opisali kao "sjajno svetlo zoološkog vrta", a ceromoniju odavanja počasti je vodila njena majka Andrea.

- One nije volela ništa drugo da radi. Ovo je bio posao koji je oduvek volela da radi - rekla je ona.

Jedan posetilac je rekao da je čuo vrisak, a da im je nakon toga naređeno da se zaključaju u obližnju prostoriju dok traje napad. On kaže da je kasnije video da je osoblje bacalo meso tigru u pokušaju da ga nagovore da ode ali bez uspeha, prenosi Independent.

Rosina prijateljica Trejsi Ejr (48) kaže da je ova žena bila oprezna na svom poslu, jer je znala da rada sa opasnim životinjama.

- Često je pričala da je tigar Blizard gleda kao da će ona biti njegov poslednji obrok, ako dobije šansu da dođe do nje - rekla je Trejsi, prenosi Dejli Mejl.

Hamerton zoološki vrt je izdao saopštenje ove nedelje, a niko iz ove ustanove nije želeo da razgovara sa medijima.

- Čini se da je u pitanju nesreća. Istraga je utoku, a više detalja ćemo objaviti kada budemo bili u mogućnosti - stoji u saopštenju.

Policija je ispitala nekoliko zaposlenih, kao i sina vlasnika ovog zoološkog vrta.

Daljinac baner

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ečeverija-brat od strica MOMOV!

    1. jun 2017 | 11:17

    Čista glupost! Ona je imala POVJERENJE U TIGRA,ali Tigar nije kokoška!!!

  • Mako

    1. jun 2017 | 21:41

    Sirotinja uvek nastrada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA