≫ 

Krvava srednjoškolska tuča: Devojčice se potukle, a onda je jedna izvadila nož od 15 centimetara i izbola drugaricu (VIDEO)

Nekoliko njih ju je uhvatilo za ruku, ali bilo je prekasno jer je petnaetogodišnjakinja već bila izbodena

  • 1

Argentinu potresa šokantan primer vršnjačkog nasilja u kome je izbodena petnaestogodišnja devojčica.

Dve devojke se posvađale sa taksistom, pa ga pretukle: Prvo su ga udarile u glavu, a onda su počele da mu lome auto (VIDEO)

Dve učenice srednje škole u Senz Peni potukle su se, dok su ostali učenici posmatrali tuču i snimali mobilnim telefonima. Niko od njih nije ni slutio da bi tuča mogla da završi gotovo kobno, jer je jedna od učenica izvadila nož od 15 santimetara i nasrnula na drugu devojčicu.

Srednjoškolci koji su se našli u blizini odmah su pritrčali i pokušavali da spreče učenicu da izbode vršnjakinju. Nekoliko njih ju je uhvatilo za ruku, ali bilo je prekasno jer je petnaetogodišnjakinja već bila izbodena.

U pozadini snimka mogu se čuti glasovi koji govore: "Seleste nemoj...".

Povređena devojčica je prebačena u bolnicu gde joj pružena pomoć, a o njenom zdravstvenom stanju nema informacija. Druga učesnica tuče je uhapšena i nalazi se u pritvoru.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA