≫ 

Osumnjičeni za ubistvo majke na Vidikovcu iskoristio pravo da ne iznosi odbranu

- Tužilaštvo je, takođe, predložilo sudu da mu se odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo - rekla je portparol tužilaštva Tatjana Sekulić

  • 0
Okružni, Centralni zatvor, CZ Foto: Milena Đorđević

Osumnjičeni za ubistvo majke u stanu na Vidikovcu, M. S. (36) večeras se na saslušanju u Višem tužilaštvu branio ćutanjem.

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo majke na Vidikovcu: Stravičnom zločinu prethodio višegodišnji horor

Sin ubio majku na Vidikovcu: Telo žene dva dana bilo u stanu, dok ubica nije priznao ženi šta je uradio

- On je iskoristio pravo da ne iznosi odbranu, a tužilaštvo je protiv njega pokrenulo istragu zbog krivičnog dela teško ubistvo - rekla je Tanjugu portparol tužilaštva Tatjana Sekulić:

- Tužilaštvo je, takođe, predložilo sudu da mu se odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

O pritvoru će u toku večeri odlučiti sudija za prethodni postupak, a M. S. preti zatvorska kazna od 10 do 40 godina zatvora.

M. S. se sumnjiči da je 30. maja izvršio zločin nakon čega je pobegao iz Beograda. Uhapšen je dva dana kasnije u blizini tvrđave "Kale" u Pirotu.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

On se, rema pisanju medija, sumnjiči da je u porodicnom stanu nožem ubio majku Zlaticu (67), a nakon tri dana se, u svađi sa suprugom, izleteo i priznao zločin.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA