SPEKTAKL U NIŠU! Obeležen Dan MUP-a, Lazar i Miloš oduševili, 1.000 policajaca paradiralo (FOTO)

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Srbije, Nebojša Stefanović primio je raport od pukovnika poplicije Dragana Vasiljevića a zatim izvršio i smotru postrojenih jedinica pred brojnim građanima Niša

  • 11

Obeležavanje Dana policije počelo je danas u centru Niša, a u defileu i pokaznim vežbama učestvuje oko 1000 pripadnika MUP-a i više od sto vozila.

Dan MUP-a: Nebojša Stefanović uručio pištolje najboljim (FOTO)

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Srbije, Nebojša Stefanović primio je raport od pukovnika poplicije Dragana Vasiljevića a zatim izvršio i smotru postrojenih jedinica pred brojnim građanima Niša.

Nakon himne "Bože pravde" počela je centralna proslava Dana policije.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Stefanović je juče, pozivajući Nišlije da dođu na manifestaciju, rekao da će moći da vide nova oklopna vozila Lazar 3 i Miloš, kao i sva ona druga vozila koja policija koristi.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Prema njegovim rečima, građani će moći da vide i veliki trud i rad svih policajca ne samo iz Niša, već iz čitave Srbije koji su tu da bi štitili građane.

- Mislim da će moći da budu ponosni na sve ono što smo radili - rekao je Stefanović.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Dodao je da je Niš izabran za održavanje ovog događaja jer je reč o najvažnijem gradu na jugu centralne Srbije kojem je potrebno još ovakvih dešavanja.

- Ovo je dobra prilika da sa reči pređemo na dela, i ja sam predložio da održavanje centralne manifestacije bude baš u ovom gradu - rekao je Stefanović i istakao da ih je Niš lepo dočekao.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

- Hoćemo, kao znak zahvalnosti svim Nišlijama koji su podržavali rad policije, ali i kao našem najznačajnijem gradu na jugu centralne Srbije da se zahvalimo na ovakav način.

- Niš zasluzuje da ima više centralnih državnih manifestacija i dobra prilika je da sa reči pređemo na dela - rekao je Stefanović dodajući da je u razgovorom sa ljudima u Nišu i gradonačelnikom predložio da obeležavanje centralne manifestacije ove godine bude baš u Nišu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nislija

    4. jun 2017 | 13:30

    Da ne prete "velikom albanojom"do Nisa nikad nebi odrzali dan policije kod nas, ovako samo pozajute moc cele srbije preko Nisa, opet vam drzimo ledja svima...

  • Milovan

    4. jun 2017 | 16:57

    Sretan Praznik. Ministar Nebojsa potvrdio je danasnjom manifestacijom,svoj odgovor Albancima koji zive U nasoj Juznoj Pokrajni Srcu Srbije da samo mogu da mastaju o Nisu. Odlicna odluka da se proslava odrzi u Nisu. Svaka cast.

  • @ KiKi

    4. jun 2017 | 14:15

    Policija i borbeni sistemi su tu da štite režim Kao 9. marta i 5.oktobra Narod štiti običan policajac I svaka pohvala za njih

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA