≫ 

Olivera su krvnici sekli po licu, vratu i stomaku: Bio je sa devojkom kada se začulo - OVO JE ZA ALAHA! U tom trenu je počeo pokolj (VIDEO)

Sestra Olivera Daulinga je na Fejsbuku napisala da su doktori veoma zadovoljni kako se "vratio sa druge strane"

  • 11

Oliver Dauling (32) i njegova devojka Mari Bondevil sa Novog Zelanda povređeni su tokom sinoćnjeg terorističkog napada u Londonu. Dauling je isečen po licu i trenutno je u komi. Njegova devojka nije teže povređena.

Ovu konobaricu je terorista nemilosrdno ubo u grlo! Oni su preživeli napad u Londonu, dečko govori dok mu krv šiklja iz vrata! (VIDEO)

Prema rečima njegove sestre, Oliver je uboden u lice, vrat i stomak. On je četiri sata operisan. Ona je na Fejsbuku napisala da su doktori veoma zadovoljni kako se "vratio sa druge strane" i u postu se zahvalila doktorima Univerzitetske bolnice, jer su neumorno radili da pomognu njenom bratu, prenosi Sun.

Načelnik policije Mark Rouli potvrdio je da su sva tri napada ubijena u roku od 8 minuta od prvog poziva hitnim službama. Jedan od napadača nosio je dres fudbalskog kluba Arsenal. Svedoci navode da je jedan od napadača uzvikivao: "Ovo je za Alaha!" dok je ubadao ljude. Svi teroristi su imali metalne kanistere prilepljene za grudi, a policija je potvrdila da su u pitanju bili lažni samoubilački prsluci.

Načelnik policije je potvrdio da je jedan policajac uboden i ozbiljno povređen, ali da njegove povrede nisu opasne po život.

Pogledajte snimke:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gekke Joopi

    4. jun 2017 | 19:11

    Ovako su vikali u Bosni, a i danas vicu pa su ih ta ista engleska djubrad svesrdno podrzavali.

  • Zivorad

    4. jun 2017 | 19:05

    Šta tražiš to i dobiješ ...

  • brana

    4. jun 2017 | 20:51

    Pa sta bi ovi 350 godina pod Turcima radili?Kad bi gledali nabijanja na kolac,secenje glava i slicno?Ovo da se bori protiv Putina?Dajte molim vas...ne zna Engleska gamad sta je krv uzivo pa vriste a kad gledaju svoje bombardere i sasovce na tv onda umiru od smeha dok se masakriraju neduzni civili po celom svetu?!Zao mi ih je ko i nijima Milice Rakic koju je razneo srapnel dok je sedela na nosi u svojoj kuci...3 godine dete...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA