Profesor iz zezanja pobedio HDZ na izborima: Zbog suza na Jutjubu postao je hit (VIDEO)

Godinama je vodio bitku s lokalnom politikom, a onda je odlučio to učiniti i na izborima. Pobedio je sa svojom nezavisnom listom Stop

  • 0

Profesor hrvatskog jezika u osnovnoj školi Dr. Franja Tuđman u Korenici, Ante Kovač, novi je načelnik Opšine Plitvička jezera.

Zagreb dobio starog gradonačelnika: Bandić ostaje na čelu hrvatske prestonice, evo kako je u ostalim mestima

Široj javnosti postao je poznat pre šest godina kao "luckasti" profesor komentarišući "spontanim" plačem i ganutošću uređenje okretnice autobusa na školskom parkiralištu, za što je škola bila organizovala svečano otvaranje i prijem, a on je od direktorke dobio zadatak da učenici obrade tu temu sastavom, pa im ga je zadao s naslovom "O asfalte, moj asfalte".

Godinama je vodio bitku s lokalnom politikom, a onda je odlučio to učiniti i na izborima. Pobedio je sa svojom nezavisnom listom Stop. U ovoj će opštini sada prvi put u njenoj istoriji vlast biti neto ko nije član HDZ-a. Kovač je dobio 978 glasova, a HDZ-ovac Boris Luketić 906 glasova, piše "Jutarnji list".

- Ljudi, niste normalni, ja sam se samo zezao. Ali, u svakom slučaju, hvala. Stop vas neće izneveriti, budite sigurni - komentisao je na društvenim mrežama u svom stilu Kovač.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA