Tinejdžerku silovali, a onda su njenu bebu bacili iz rikše: Dete je preminulo od povrede glave

Indija ima veoma visoku stopu silovanja sa gotovo oko 40.000 slučajeva godišnje

  • 5

Devetomesečna beba preminula je kada su je muškarci, koji su optuženi da su silovali njenu majku, bacili iz rikše, saopštila je danas policija.

Monstrum davio tromesečne blizance u kadi, kada je uleteo komšija, spasao je decu i ubio oca. Sada mu preti zatvor (FOTO)

Komesar policije u Gurgaonu Sandep Kirvar rekao je francuskoj novinskoj agenciji AFP da je beba preminula od povreda glave i da policija procenjuje da njena majka ima oko 19 godina.

Ona je ispričala policiji da je napadnuta 29. maja dok se vozila u rikši u koju je ušla sa bebom, a gde su se već nalazila dvojica muškaraca, zajedno sa vozačem.

Prema navodima policije, napad se dogodio u Gurgaonu, u predgrađu Nju Delhija, preneo je AFP.

Indija ima veoma visoku stopu silovanja sa gotovo oko 40.000 slučajeva godišnje, od kojih se samo u Nju Delhiju dogodi više od 2.000.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleks

    6. jun 2017 | 10:18

    To je u Indiju sasvim normalno, silovanje male djece od par mjeseci ( i posle tog groznog zločina) ubijanje jadne žrtve! To rade većinom policajci, više kaste, i političari! Zašto UN ne ustanu protiv tih strašnih zločina, ili predsjednik Indije ( koji je musliman) ne osudi javno te gnusne zločine???? Neće, jer njihov poslanik Muhamed je "oženio" dijete od 6 godina!

  • Sale1971

    6. jun 2017 | 13:39

    Kakve životinje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA