≫ 

Monstrum davio tromesečne blizance u kadi, kada je uleteo komšija, spasao je decu i ubio oca. Sada mu preti zatvor (FOTO)

Policija u mestu Ada u Oklahomi je izjavila kako su deca dobro i da su puštena iz bolnice

  • 4

Keš Frimen iz Oklahome spasio je blizance koji su imali samo 3 meseca, kada je upucao i ubio njihovog oca koji je pokušavao da ih udavi u kadi.

Mračne tajne iza ubistva malog Denisa (3) iz Pule: Policija otkrila povezanost sa maloletničkom prostitucijom dece iz domova!

Leland Foster, otac dece je došao u kuću u kojoj živi njegova supruga s decom. Nije bio u dobrom odnosima sa njom te joj je pretio nožem dok je pokušavao da udavi njihovu decu.

Tada je 12-godišnja devojčica koja je takođe bila u toj kući i za koju se veruje da je unuka vlasnika te kuće, otrčala do komšije tražeći pomoć.

Keš Frimen je došao u kuću i kada je video šta se događa odmah je upucao u leđa Lelanda Fostera i izvadio decu iz kade u kojoj ih je otac davio.

Policija u mestu Ada u Oklahomi je izjavila kako su deca dobro i da su puštena iz bolnice, piše Independent.

Foto: Police Foto: Police

Keš Frimen, komšija koji je ubio oca dece, proglašen je junakom od brojnih korisnika društvenih mreža koji tvrde da se ne zna šta bi se dogodilo da im nije pritekao u pomoć.

Majka dece je pozvala hitnu pomoć te ju je ispitala policija, ali je ubrzo puštena. Kako piše Independent, Leland Foster je već ranije bio optužen za porodično nasilje.

Pogledajte video:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • čarls bronson

    6. jun 2017 | 20:00

    I kod nas ima slučaj gde čovek odgovara za ubistvo naoružanog provalnika . Kažu, trebao je prvo da ga pita šta traži u njegovom stan, sa pištoljem u ruci oko pola tri ujutru. Možda su i njegovi, žena i maloletna deca, koji su spavali trebali, takođe, da intervjuišu lopova.

  • Belfagor

    6. jun 2017 | 14:35

    Ovde bi dobio veću kaznu komšija nego taj ludak da je ubio decu.

  • Obi

    6. jun 2017 | 09:56

    To je Amerika.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA