SKANDAL: DJ Krmak snimao spot u školi u Smederevu sa seksi nastavnicama, odmah stigla inspekcija (VIDEO)

Spot obiluje provokativnim scenama, u njemu je nastavnica u mini-suknji, direktor prima mito, a statisti su učenici srednje škole, među kojima ima i maloletnika

  • 26

Ministar prosvete Mladen Šarčević zatražio je od Republičke prosvetne inspekcije vanredan inspekcijski nadzor u Osnovnoj školi “Dimitrije Davidović” u Smederevu zbog snimanja spota provokativnog sadržaja muzičara Di-džej Krmka, saznaju "Večernje novosti" u Ministarstvu.

DRAMA ZBOG DARVINA: Kažnjeni profesori i asistenti s Bogoslovskog fakulteta, Irinej im ukinuo parohijsku službu!

Snimanje muzičkog spota u školi je, prema mišljenju Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, neprimereno i neprihvatljivo, saopšteno nam je iz Šarčevićevog kabineta.

- Nadzorom će biti utvrđeno da li su poštovane zakonske procedure prilikom izdavanja prostora za snimanje spota. Služba Ministarstva reagovala je odmah po saznanju da je spot emitovan. Na zahtev Školske uprave Požarevac, direktorka škole Snežana Đurić dala je izjavu u kojoj je navela da nije tražila, pa samim tim ni bila upoznata sa scenariom muzičkog spota.

Prema saznanjima Ministarstva, direktorka škole za odluku o ustupanju prostora nije imala saglasnost Republičke direkcije za imovinu.

Podsetimo, spot obiluje provokativnim scenama, u njemu je nastavnica u mini-suknji, direktor prima mito, a statisti su učenici srednje škole, među kojima ima i maloletnika. Prvi su se zbog ovog skandala pobunili roditelji, a potom i prosvetni radnici.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neobičan ja

    8. jun 2017 | 11:42

    Roditelji se pobunili!!!Ma dajte molim vas,a čije su ono kćeri onako napucane i obučene kao prostitutke,a profesorice se napucavaju većinom!Nije bitno gdje da dodješ u koju javnu ustanovu sve su zene napucane kao da se spremaju za izlazak !Balkan i istok Evrope je poznat po tome!Pogledajte djecu po Njemačkoj,Švici ili bilo gdje u Evropi skroz druga slika!Kod nas se isto oblači i tinejdzerka od 14 god i studentkinja i medicinska radnica i sluzbenica u sudu,sve puca u sred bijela dana!

  • Boki

    8. jun 2017 | 11:57

    A robitelji se ne dune što im beca polu golla sebe u kafićima štoglebaju parove farmu i bruge gluposti

  • kako..

    8. jun 2017 | 12:07

    Kako ovaj covek moze biti kralj nekome ? Na sta smo mi spali ovo je katastrofa..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA