≫ 

Oglasio se Tramp posle 20 sati od svedočenja godine: Šta je prvo rekao o bivšem direktoru FBI koji je otkrio veze sa Rusima

Američki predsednik oglasio se na Tviteru

  • 0

Povodom jučerašnjeg saslušanja bivšeg direktora FBI, Džejmsa Komija, oglasio se i američki predsednik Donald Tramp koji je i odgovoran za njegovo smenjivanje. Tramp se nije oglašavao 2o sati, pa su svi čekali prvu izjavu Trampa povodom ovog slučaja.

Donald Tramp demantuje Komija: Osporio dve ključne stavke!

Američki predsednik oglasio se na Tviteru.

- Uprkos puno lažnih izjava i laži, opravdanja... Vau, Komi je odavao informacije - napisao je Tramp u tvitu.

Podsetimo, Bela kuća je juče odbacila navode da su američki predsednik Donald Tramp i njegova administracija lagali i učinili klevetu u pokušaju da uguše istragu o navodnim odnosima sa Rusijom.

– Definitivno mogu da kažem da predsednik nije lažov i iskreno sam uvređena tim pitanjem – rekla je portparolka Bele kuće Sara Sanders tokom brifinga u Beloj kući, nakon svedočenja bivšeg direktora FBI Džejmsa Komija pred Komitetom za obaveštajne poslove američkog Senata, preneo je AFP.

Komi je prethodno optužio Trampovu administraciju za klevetu protiv njega i pričanje laži o agenciji na čijem je čelu bio, ali je odbio da prokomentariše da li je Tramp pokušao da opstruira pravdu tražeći od njega da odustane od istrage o njegovom bivšem savetniku za nacionalnu bezbednost Majklu Flinu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA