Inspektoru koji je pogazio devojčice u Nišu preti suspenzija!

Niška policija čeka zapisnik sa nesreće, nakon čega bi mogla da suspenduje službenika M.K. (30), koji ju je izazvao, i to do okončanja disciplinskog postupka

  • 10

Saobraćajna nesreća koja se prekjuče dogodila u niškom naselju Nikola Tesla, kada je policajac M.K. (30) na pešačkom prelazu udario četiri devojčice, izazvala je gnev meštana. Oni su juče, kako prenose beogradski mediji, blokirali Bulevar cara Konstantina, gde se nesreća dogodila, zahtevajući da gradsko rukovodstvo zaštiti njihovu decu od daljeg stradanja.

Najukletiji pešački prelaz u Srbiji na kom ginu samo deca: Crna serija počela pre tri godine (FOTO)

HOROR SCENA NAKON ŠTO JE INSPEKTOR POGAZIO DECU: Devojčica nepomično leži na putu, njene drugarice vrište (FOTO)

Devojčice koje je pregazio policajac na pešačkom, zbrinute u Kliničkom centru: Jedna od njih je u teškom stanju!

Podsetimo, M.M., A.K., T.K. i E.K., uzrasta 12 godina, povređene su juče na putu do škole, a dve od njih su zadobile teške povrede.

Na njih je, na obeleženom prelazu naleteo "pežo" kojim je upravljao M.K. Kako saznajemo, protiv policajca će biti pokrenut disciplinski postupak, a do njegovog okončanja policijski inspektor će najverovatnije biti suspendovan, pišu mediji.

Čeka se samo zapisnik sa uviđaja, kako bi ova procedura mogla da započne:

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Ćerkici predstoji dugotrajno lečenje jer je zadobila tešku povredu vilice. Četiri zuba su joj polomljena, jedan se skroz zabio u vilicu, pa će biti potrebna operacija. Žali se i na bolove u kičmi, zbog čega će joj biti urađena dijagnostika magnetnom rezonancom. Ostali pregledi nisu pokazali druge povrede. Mnogo smo zabrinuti, ali smo ipak srećni, jer je dete moglo da ostane mrtvo na mestu - ispričao je medijima otac najteže povređene devojčice.

Otac druge povređene devojčice rekao je kako su spremni da nastave proteste sve do ispunjenja zahteva.

- Jutros smo se sastali sa gradonačelnikom Darkom Bulatovićem i zatražili postavljanje platformi na pešačkim prelazima, semafore kako bi se ograničila brzina na Bulevaru cara Konstantina. Zatražili smo i prisustvo policije na ovoj deonici u periodima kada deca odlaze u školu i vraćaju se kućama. Dobili smo obećanja da će to biti učinjeno - ispričao je ovaj otac.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA