Najukletiji pešački prelaz u Srbiji na kom ginu samo deca: Crna serija počela pre tri godine (FOTO)

Na jednom istom prelazu poginulo je jedno dete, a povređeno petoro

  • 13

Četiri devojčice jutros su se našle u životnoj opasnosti kada ih je na pešačkom prelazu u Bulevaru cara Konstantina u Nišu pregazio policajac. One su zbrinute u Kliničkom centru, ali ova nesreća podsetila nas je na sve prethodne koje su se dogodile na istom tom prelazu. U svakoj od njih, žrtve su bile deca.

HOROR SCENA NAKON ŠTO JE INSPEKTOR POGAZIO DECU: Devojčica nepomično leži na putu, njene drugarice vrište (FOTO)

Užas u Nišu: Policajac pogazio decu na pešačkom prelazu (FOTO)

Devojčice koje je pregazio policajac na pešačkom, zbrinute u Kliničkom centru: Jedna od njih je u teškom stanju!

Crna serija počela je pre tri godine kada je na ovom prelazu stradao desetogodišnji Mihajlo Dumitru. Njega je vozač "juga" pokosio dok ga je majka držala za ruku.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Na istom mestu prošle godine mogla je da se desi ista tragedija. Naime, malo je falilo da nastrada devojčica koja je tuda prolazila.

Danas je do nezgode došlo kada je vozilo "pežo" kojim je, kako saznajemo, upravljao policijski službenik PU Niš, pokosio grupu devojčica. Zahvaljujući prisebnosti vozača najteže posledice su ipak izbegnute, jer je pre fatalnog udarca uspeo da skrene pa je decu udario bočnim delom.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ovaj magistralni put deli niško naselje "Nikola Tesla" na dva dela. Da bi došla do škole, deca jednog dela naselja moraju da pređu taj deo, iako je to veoma opasno.

Roditelji su zbog toga još pre dve godine podneli zahtev da se u tom delu postavi semafor, ali on ni do danas nije ispunjen.

Krajem marta ove godine čule su se najave da će pešački prelaz dobiti semafor, i sve je ostalo na tome, pišu Niške vesti.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dax

    8. jun 2017 | 12:30

    Izađite i blokirajte saobraćaj, ne mrdajte dok vam ne postave semafor, pa da vidite da može. Ima isto popodne da ga postave. Ovi razumeju samo silu.

  • Mlj1228

    8. jun 2017 | 12:49

    Da , ali zato je u Nisu prokockano pedeset milona evra kada je Vucic , dok je boravio tamo, urlikao na glas pitajuci gradonacelnika , gde su upotrebljene tolike pare . Gradonacelniki njegovi podanici su samo cutali,(postoji video snimak).

  • Bgd

    8. jun 2017 | 13:18

    Nije uklet prelaz nego su bahati vozaci u ovom slucaju gosn policajac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA