Milica Lazarević je probudila Srbiju: Nemojte da dozvolite da vam oko kuće raste korov, dok vi živite u sobici u Beogradu!

Nakon govora je podrška bila ogromna, ali bilo je naravno i negativnih komentara

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Bojan
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Koala

    22. jun 2017 | 02:31

    Nekate bog podari svakom radoscu takvu lepu pametnu i iskrenu blago tvojim roditeljima sa tobom zelim ti od sveg srca da uspijes u svemu sto pokusas daj boze jos ovakvi momaka i devojaka

  • Hajduk Veljko

    22. jun 2017 | 01:18

    I ja sam tako razmišljao ama baš isti kao ti. Posle srdnje veterinarske na stočarstvo al se desi ljubav pa pravo za Švicu. I posle petnaest godina materijalno odlično stvorili ja i supruga koliko tri puna života da živim u Srbiji ali šta ću svako veče kad legnem setim se sela i onoga što su baba i deda sticali celoga života i molim se Bogu za zdravlje da za koju godinu mogu da se vratim i da počnem da živim kao čovek. Tebi svaka čast, želim ti od srca da ti se svi snovi pretvore u stvarnost ali bih ti ipak dao jedan savet. Pošto si tako ambiciozna i dete sa sela radi ti svoje imanje ali počni da se baviš i politikom jer nama trebaju takvi ministri poljoprivrede a neneki mamini i tatini propali gimnazijalci iz BG koji sa diplomom poljoprivrednog preko vitamina B upravljaju državom. Ovo bi bilo korisno za sve nas koji planiramo da se vratimo na selu. I zapamtite ljudi, ne trba nama nikakve subvencije nego garancija, tržište i dobra cena za naše proizvode a ne da nam neki tajkun određuje cenu i živi na tuđem znoju.

  • Vrabac

    21. jun 2017 | 23:59

    Svaka čast Milice. Tvoja su osećanja iskrena i iz duše. Ovo što država preduzima su mali koraci prema stvarnim vrednostima za sve nas ali nadam se da je krenulo. Neko mora da vidi da se napuštaju sela- fabrike zdrave hrane, škole u selima, sve što vredi i novac se troši za gradnju infrastrukture u periferija većih gradova jer se kupuju placevi i odmah se proglašava da žive u Beogradu. Ako bi se trećina tih sredstava dala nepovratno seljacima pre ideje o odlasku iz sela u selima bi ostala omladina, radila svoja imanja, koristila postojeća infrastruktura ( škole, ambulante i sl) i proizvodnja hrane cvetala. Još jedan apsurd je evidentan A to je betoniranje ravnice i plodne zemlje po Vojvodini praveći fabrike A postojeći objekti zarastaju u korov i ne može da im se pridaje od korova i zapustwnosti. Ima li to ko da makar slučajno primeti. Nemojmo više napuštati svoja imanja jer ona neće dugo biti napuštena. Doći će neko i naseliti A da nećemo znati ni ko su ni kada su uselili. Neće imati ko da nam javi. Sela prazna A tudjin se približava. Državo, salji kabinetdzije na teren i kreni sa programima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA