≫ 

NUDI SE NAGRADA OD 2 MILIONA DINARA za informacije o ubistvu Kristine Kaplanović na pumpi!

Sad će možda lakše doći do ubice nedužne devojke

  • 4
Kristina Kaplanović Foto: Facebook/Kristina Kaplanović

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) je, u saradnji sa kompanijom NIS, raspisalo novčanu nagradu za građane koji dostave relevantne informacije koje mogu dovesti do otkrivanja izvršioca oružane pljačke NIS-ove benzinske stanice u Velikom Mokrom lugu, u kojoj je smrtno ranjena radnica Kristina Kaplanović (19) iz Nove Varoši.

KRISTININ UBICA JE I DALJE NA SLOBODI: Dobro ga pogledajte. Od prvog dana ovako ide potraga za njim (FOTO)

Ovo je FOTO-ROBOT MONSTRUMA koji je na pumpi ubio Kristinu Kaplanović zbog 10.000 dinara (FOTO)

Kompanija NIS obezbedila je 2.000.000 dinara nagrade za osobu koja dostavi tačne informacije u vezi sa ovim ubistvom, počinjenim u noći između 25. i 26. maja.

- Građani koji mogu pomoći u rešavanju slučaja treba da se jave na telefon 064/8888811 - navodi se u zajedničkom saopštenju MUP-a i NIS-a.

Foto: Facebook/Kristina Kaplanović Foto: Facebook/Kristina Kaplanović

Kristina je, da podsetimo, upucana u četvrtak, 25. maja oko 22.3o na NIS-ovoj pumpi u Velikom Mokrom lugu u Beogradu, a preminula je u ponedeljak, 29. maja u Urgentnom centru uprkos naporima lekara da je spasu.

U momentu kada se pljačkaš sa pištoljem u ruci pojavio, na pumpi su pored nje bila još dva radnika, koji u takvoj situaciji imaju direktivu da se sklone i predaju plačkašu novac bez opiranja, što su oni i učinili. U kasi je u tom trenutku bilo 10.000 dinara.

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

Međutim, naoružani muškarac je krenuo da gura radnike u stranu i tom prilikom pištolj, koji je očigledno imao metak u cevi, je opalio i pogodio nesrećnu devojku u glavu.

Pljačkaš je odmah pobegao u obližnju šumicu a Kristina je prebačena u Urgentni centaru kojem se četiri dana borila za život, a zatim podlegla povredama. Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    12. jun 2017 | 12:41

    Da li ta pumpa ima video nadzor ili su kamere u tom trenutku bile iskljucene kao sto se desava uglavnom u takvim situacijama. Ako postoji bilo kakav snimak onda ga objavite javno pa mozda i neko moze da pomogne.

  • Milan

    12. jun 2017 | 12:04

    Bravo za NIS. Porodici i prijateljima iskreno saučešće.

  • Jela

    12. jun 2017 | 12:11

    Dolijace gad, kad tad!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA