Zastrašujući snimak policije koja je čula krike i pronašla seks robinju: Serijski ubica joj je ubio dečka, a nju 2 meseca mučio i silovao (VIDEO)

Tokom desetominutne operacije, policija je obila kontejner i pronašla Kalu koja je sedela na podu sa lancem oko vrata koji je bio prikačen za zid

  • 0

Policija je u novembru prošle godine pronašla Kalu Braun (30) u Južnoj Karolini, nakon što ju je Tod Kolep (45) oteo, zaključao u kontejner na svom imanju i puna dva meseca silovao. Sada se na internetu pojavio snimak njenog oslobađanja iz zatočeništva, koji otkriva kakvu je torturu i užas ta devojka trpela puna dva meseca.

PRONAŠLI SU DEVOJKU VEZANU LANCIMA U KONTEJNERU: Kad su naišli na leš njenog dečka u blizini, otkrili su još JEZIVIJI ZLOČIN!

Inspektori Severne Karoline čuli su u novembru ženske vriske iz metalnog kontejnera na jednom privatnom posedu.

Tokom desetominutne operacije, policija je obila kontejner i pronašla Kalu koja je sedela na podu sa lancem oko vrata koji je bio prikačen za zid.

Odmah je policiji ispričala da je Teod Kolep upucao njenog dečka Čarlija Karvera i da ga posle toga više nije videla.

- Rekao mi je da je mrtav i zakopan. Kaže da je ovde okolo zakopano još nekoliko tela - rekla je ona.

Kako se ispostavilo, Tod je serijski ubica koji je više od 13 godina terorisao Južnu Karolinu, i koji je ubio najmanje sedam osoba još od 2003. godine.

Policija je objavila i snimak ispitivanja serijskog ubice. Rekli su mu da im ja Kala rekla za ostala tela i da treba da pomogne sebi i sarađuje, što je on odbio.

Foto: Facebook/Kala Brown Foto: Facebook/Kala Brown

Nakon što su mu dozvolili da priča sa majkom, i obećali da će joj dati novac sa njegovog računa, on je priznao svoje zločine. Kalin momak, Čarli, bio je poslednja žrtva koju je Kolep ubio.

U jednom od snimaka istrage Kolep je rekao da je nosio rukavice kada je punio pištolj, kako ne bi ostavio otiske. Pištolj je zatim rastavio na delove koje je bacio u različite kante za đubre.

I nakon 13 godina, Kolep se prisetio svih detalja, kada je ubio Skot Ponder (30) hicem u potiljak, Beverli Gej (50), Brajana Lukasa (30), Krisa Šerberta (26)...

Policajci su ga pitali da li neko od njih molio za milost, piše Dejli Mejl.

Foto: Facebook/Missing Charlie Carver and Kala Brown Foto: Facebook/Missing Charlie Carver and Kala Brown

- Ne sećam se toga. Kada bih počeo bilo je kao video igrica. Ali nije igra, bili ste tamo, znate o čemu pričam - rekao je Kolep.

Kolep je 2015. godine takođe ubio Džoni Koksa (29) i Lej Mekcro (26). I njih je, kao i Čarlija i Kalu namamio na svoj posed obećavajući im posao.

Pogledajte video:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA