HEROJI IZ BIOSKOPA: Poginuli spasavajući svoje devojke od masakra (FOTO)

Džon Blank, Met Mekvin i Aleks Tivs mladići su koji su poginuli u masakru u Koloradu, štiteći svoje devojke od Holmsa koji je na premijeri "Betmena" u Koloradu ubio 12 osoba

  • 0

U noći strašnog masakra u Koloradu kada je Džejms Holms na premijeri "Betmena" ubio 12 nedužnih osoba, stradala su, i kako su ih mediji nazvali, tri heroja - mladići koji su svojim telima spasli svoje devojke.

Džon Blank (26) služio je u mornarici. U petak Blank je izveo svoju devojku Džensen Jang u bioskop.

- Džon je primio metak za mene. Kada su se začuli prvi pucnji, rekao mi je da legnem između sedišta i da nikako ne ustajem. Homs se šetao non-stop po bioskopu i pucao. Kada se sve završilo, rekla sam Džonu "Gotovo je. Možemo da krenemo, međutim nije se mrdao". Počela sam da ga udaram i uspaničeno da govorim: 'Džon gotovo je, moramo da krenemo', međutim on je već bio mrtav - priča uplakana Džensen.

U drugom delu teatra Met Mekvin (27) zaštitio je svoju devojku Samantu Jovler (26).

- Kada se začula pucnjava, Met i moj brat Nik bacili su me na zemlju, Met je legao preko mene i zaštitio me svojim telom - prepričava devojka.

Samanta je primila metak u nogu a Mekvin je nakon primljena tri metka preminuo na licu mesta.

Treći heroj iz bioskopa bio je Aleks Tivs (24), koji je odgurnuo svoju devojku i primio šest metaka, u trenutku kada je Holms započeo masakr. Poginuli mladić završavao je studije psihologije, a devojka i prijatelji su mu uvek bili preči od svega, rekli su njegovi prijatelji u izjavi za medije.

Guverner Kolorada, govoreći o tri stradala mladića, rekao je kako "heroji" nije dovoljno jaka reč koja bi mogla da opiše hrabrost i žrtvovanje ovih momaka.

(I. D. )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA