CELO TREŠNJEVO PLAČE: Izgubili dva sina za 10 meseci

Porodici ostao još samo treći sin Dalibor

  • 10

Maksima Stojanovića je u nedelju po podne zadesila nova tragedija, u kojoj je izgubio još jednog sina. U ponedeljak je na seoskom groblju Glavica nadomak sela Andrijevice sahranio drugog sina, nepunih deset meseci nakon što je prvog ispratio na večni počinak, saznaju "Novosti".

MUŠKARCA USMRTILO DEBLO: Drvo mu palo na glavu, pronašla ga ćerka u šumi!

Igor Stojanović (25), poginuo je u seči šume na planini Gradišnica tako što je na njega prilikom seče pala smrča i na mestu ga ubila. Otac Maksim i svi ljudi koji su se zatekli na planini su pokušali da pomognu nesrećnom mladiću, ali bez uspeha.

U ponedeljak su Maksim Stojanović, njegova supruga Slobodanka-Danka, jedino preostalo dete sin Dalibor, Maksimov brat Veličko - Vesko, u kapeli u Andrijevici, primili saučešće na hiljade građana Vasojevića i okolnih mesta, koji su došli da se oproste od mladog Igora.

Ovo je druga tragedija koja je zadesila Stanojeviće jer su pre nepunu godinu dana, 24. avgusta, stotinak metara od rodne kuće, izgubili Igorovog brata Ivana koji je na svoj 25. rođendan upravljajući džipom udario u potporni zid pored regionalnog puta Andrijevica - Berane.

Ivan je stradao na mestu, a teško su povređene dve devojke koje su se kasnije oporavile. U znak sećanja na Ivana njegovi roditelji su pred zgradom Osnovne škole "Bajo Jojić" u Trešnjevu izgradili poligon za male sportove, na kome se dva dana ne čuje uobičajeni žamor seoske omladine.

- Ovo je nezapamćeno ne samo u Trešnjevu, nego u Limskoj dolini. Maksim i Danka su bili vredni ljudi, dobri rođaci, komšije koje su bile svima pri ruci. Ne verujemo da im se sve ovo izdešavalo za tako kratko vreme, ali, istina je surova. E, moj Maksime, šta dočeka brate mili - tihoje rekao više za sebe rođak i komšija Stojanovića.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Večernje Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA