Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest udarnija od koje. Na našem portalu istakle su se sledeće:

Testom iz srpskog jezika počelo je polaganje završnog ispita za osmake, a više od 69.000 osmaka polagaloće ove testove. Polaganje je počelo tačno u devet sati.

Na adrese privrednih društava širom Srbije stigao je dopis od strane kompanije koja ih poziva da dostave nedostajući PIB.

Više o ovoj prevari pročitajte OVDE.

Nevreme iz Crne Gore polako ali sigurno stiže do Srbije. U Bijelom Polju danas je padao grad veličine oraha, a olujno nevreme zahvatilo je potom Ivanjicu oko 13.45 časova. Grad veličine lešnika padao je na gradskom području i u okolini desetak minuta.

Dvojica Albanaca pokušala su danas da na teritoriju Kosova i Metohije prokrijumčare 123.000 evra, koje su sakrili u džepovima jakni. Krijumčarenje su sprečili carinici na administrativnom prelazu Merdare.

Više o akciji carinika možete da pogledate OVDE.

Aca Lukas je juče, u utorak 13. juna pretukao fotoreportera dnevnog lista “Srpski telegraf” Milana Lučića, koji je nakon batina koje je dobio završio u Urgentnom centru!

Kako nam je Milan ispričao, Lukas ga je napao nakon što ga je ugledao u blizini zgrade na Voždovcu u kojoj živi. Prvo ga je opsovao, pa mu je oteo i bacio fotoaparat, nakon čega je krenuo da ga tuče. Prvo pesnicama, a potom i drvenom motkom.

Nakon što je pretukao Lučića, Lukas je nastavio da ga maltretira, pa ga je čak optužio da je ukrao njegov mobilni telefon.

Više o incidentu pročitajte OVDE.

Zora Tešević (77) iz Užica i dalje ide u nadnicu. I u svojoj osmoj deceniji je među prvima na putu za Arilje, da i ove godine bere maline, borovnice i kupine.

Košarkaši Crvene zvezde na korak su od verovatno najubedljivije osvojene titule. Crveno-beli su savladali FMP u Železniku u drugom meču finalne serije KLS rezultatom 91:76 (30:18, 22:22, 19:14, 20:22).

Više o utakmici pročitajte OVDE.

Predsednik KK Partizan NIS, Nikola Peković, podneo je u sredu, 14. juna 2017. godine ostavku na funkciju prvog čoveka kluba.

Kada su u pitanju crnogorski sportisti veliki je broj onih koje su “kitili” titulama najzgodnijih. Međutim, onaj koji je najduže poneo istu jeste Petar Kapisoda, bivši rukometaš koji je godinama važio za ubedljivo najboljeg frajera među sportistima.

Više o Kapisodi pročitajte OVDE.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA