≫ 

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Užasavajuća eksplozija u vrtiću: 7 mrtvih, 66 ranjenih u Kini, deca krvava leže na zemlji, odjekuju krici roditelja!

Još uvek se ne zna tačan broj povređenih i poginulih...

  • 0

Najmanje sedam ljudi je poginulo a njih najmanje 66 povređeno u stravičnoj eksploziji koja se danas desila ispred jednog vrtića na istoku Kine u gradu Sudžouu, u okrugu Fengksijan i provinciji Jiangsu.

Požar u Ševeningenu: Gorela psihijatrija, jedan haški zatvorenik poginuo!

Kineske vlasti potvrdile su da je u eksploziji poginulo najmanje sedmoro ljudi, dok je njih 66 povređeno, od kojih je devetoro u kritičnom stanju. Međutim, strahuje se da će ove brojke još više rasti.

Snimci i fitografije sa lica mesta su uznemirujućeg sadržaja. Na društvenim mrežama objavljene su fotografije na kojima se vidi kako deca i odrasli leže na podu i zapomaži, ima mnogo krvi i razbacanih tela koja leže po podu.

Kineska agencija Sinhua je objavila, pozivajući se na Hitnu službu u Sudžouu, da se eksplozija desila dok su deca napuštala vrtić u popodnevnim časovima, oko 16:50 po lokalnom vremenu, pa je ispred istog bila gužva zbog dosta roditelja i dece. Pogledate snimak momenta kada je stravična eksplozija odjeknula.

Neimenovani zvaničnik policijske stanice okruga Fengsijan u pokrajini Ðiangsu kazao je za AFP da je u toku istraga uzroka eksplozije.

Vrtići i škole su inače i ranije bili meta napada u Kini, uglavnom u kontekstu osvete protiv komšija ili zavađenih stanovnika.

Da podsetimo, fenomen napada nožem na decu je karakteristična pojava u Kini i objašnjava se na različite načine sa psihološkog i sociološkog aspekta.

Pročitajte više ovde:

U KINI MASOVNO NAPADAJU DECU NOŽEVIMA: Danas posečeno 11 dece, evo zašto se nastavlja ovaj užasni niz

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA