• 21

Pila sam vodu kojom su kupali mrtvace: Užasna ispovest Beograđanke, jezive žrtve prevaranata

- Sve je počelo pre tri godine, pošto sam primetila pozitivne promene na prijateljici - priča ova žena

  • 21

Žena srednjih godina bila je žrtva jednog prevaranta koji joj je predstavljen kao veliki mag i neko ko ima rešenje za sve njene probleme. Da je žrtva opasnog prevaranta shvatila je nakon odlaska kod lekara u inostranstvo. Oni su je ispitivali otkud na njoj bakterije koje se nalaze na mrtvim ljudima. Tada je posumnjala da joj je taj mag davao da pije vodu kojom se kupaju mrtvaci, piše Alo.

KAD SAZNATE ŠTA JE ZAISTA NA OVOJ FOTOGRAFIJI, zabezeknućete se (FOTO)

- Sve je počelo pre tri godine, pošto sam primetila pozitivne promene na prijateljici. Ona mi je rekla da je upoznala lekara Arapina koji joj je pomogao - priča žena koja je insistirala na anonimnosti. - Što da ne, možda i meni može da pomogne - pomislila je tada ova Beograđanka.

U njegovoj ordinaciji, na Dorćolu videla je veliki broj žena, među kojima je bilo i javnih ličnosti. Sve su hvalile "maga".

- Pogodio je da se razvodim i da, iako imam dobar posao u inostranstvu, nisam srećna. Rekao je da ima rešenje za mene i da će poraditi na mojoj sreći - priča ova žena. - Viđala sam se s njim u ordinaciji i na javnim mestima. On mi je dao i neku zaštitu, neki trouglasti zamotuljak i rekao da je to amajlija. I tako, malo-pomalo, počeo je da mi se nabacuje, onako diskretno. Priznajem imao je šarma i prijalo mi je, ali ipak nisam bila spremna za vezu ili avanturu.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Žena je to i rekla magu. Kao i da je došla u Beograd "samo da se sredi" i da uskoro mora da se vrati na posao. Pozvao je u ordinaciju, a ona je primetila da nema klijenata.

- Dao mi je neki sok, a potom i flašu vode, rekavši da moram da je pijem u narednom periodu.

Ubrzo ženi se na koži pojavio osip i pogoršalo joj se psihičko stanje. Usledili su odlasci kod lekara. Postavljali su mi razna pitanja a onda me i šokirali pitanjem da li sam imala odnos sa mrtvim čovekom. Objasnili su mi da je osip prouzrokovan bakterijama koje se nalaze na telima mrtvih ljudi. Setila sam se flaše, koju sam odmah odnela lekarima i analizom je utvrđeno prisustvo tih bakterija.

Foto - Ilustracija: Profimedia, Sciencephoto RM

Foto - Ilustracija: Profimedia, Sciencephoto RM

- Shvatila sam da je on na taj način hteo da me poseduje - kaže ova žena.

U svojim obredima, vračare najčešće koriste "mrtvačku vodu" kojom se kupaju mrtvaci, koriste je za kuvanje kafe ili je dodaju u mleko, zbog čega krave presuše. Ta vopda može na ljude da utiče na mnoge načine, ali prevashodni cilj je da nemaju kontrolu nad svojim životom i voljom.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Jela

    Zena nije znala da ide kod nadrilekara. Videla je komsinucu za koju tvrdi da joj he bilo bolje. Zasto takve osude? Bila je u zabludi! Zao mi je sto je morala da prodje kroz svo to zlo.

  • Mirka

    Čovek koji ide kod vračara i sam vračar, izjednačuju se sa ubicom, i treba da se odluče od svetog pričešća 20 godina. Eto koliko je to opasan greh.

  • Mirka

    Čovek koji ide kod vračara i vračar, se izjendnačuju sa ubicom i treba da se odluče od svetog pričešća 20 godina. Eto koliko je to opasan greh.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima