Vozio je sa 2,26 promila alkohola u krvi, "džipom" naleteo na motor i ubio mladića: Sada je dobio 3 godine i 2 meseca zatvora

Beočaninu je izrečena i mera bezbenosti - zabrana upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od dve godine

  • 25

 Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na tri godine i dva meseca zatvora Sašu Beočanina, jer je u julu 2011. godine pijan izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo motociklista Ognjen Tripković (24).

DA LI JE OVO PRAVDA: Slobodan je vozio pijan, ubio dvoje ljudi, a dobio kaznu od 4 godine!

Tom odlukom koja je danas objavljena na sajtu suda, odbijene su sve žalbe i potvrđena prvostepena presuda Višeg suda u Beogradu koje je Beočanina osudilo zbog krivičnog dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Istom odlukom izrečana mu je i mera bezbenosti - zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije od dve godine.

Sud je utvrdio da je Beočanin tog dana 19. jula 2011, sa oko 2,26 promila alkohola u krvi u centru Beograda džipom naleteo na motor kojim je upravljao Tripković, a sa njim je na motoru bila L.S. Od siline udarca su oboje odbačeni na kolovoz.

Mladić je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta, a devojka je zadobila teške telesne povrede. Apelacioni sud smatra da su prvostepenom presudom pravilno ocenjene olakšavajuće i otežavajuće okolnosti za Beočanina pa ju je potvrdio.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    16. jun 2017 | 17:08

    Sudijama i advokatima dozivotna

  • Пацифиста

    16. jun 2017 | 17:13

    Да је ово правна држава, толико робије би добио да га је полиција само затекла да управља моторним возилом под дејством алкохола а за убиство је мало и 40 година !

  • Foki

    16. jun 2017 | 16:52

    Jos ce dobiti o odstetu sto je lezao u zatvoru vise nego sto je trebao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA