POTVRĐENO PISANJE TELEGRAFA: Policija zna ko je ubica sa "Blejvoča"! (FOTO)

Marko Kurtović identifikovan preko snimaka sa sigurnosnih kamera, a policiji je od ranije poznat jer je hapšen zbog droge i nasilničkog ponašanja

  • 3

Beogradska policija intenzivno traga za Markom Kurtovićem (32), koji je osumnjičen da je u noći između 15. i 16. jula na splavu "Blejvoč" ubio Ivana Cvetkovića i teško povredio još dve osobe. Inače, Kurtović je od ranije poznat policiji zbog problema sa zakonom i nezvanično se u policijskim krugovima spominjao kao odgovoran za ubistvo na prestoničkom splavu, o čemu je Telegraf već pisao.

Kurtović je u noći između 15. i 16. jula pucao na obezbeđenje splava "Blejvoč" i tom prilikom ubio Ivana Cvetkovića (26) i teško ranio Marka Dajčića (26) i Dušana Dimitrijevića (31). Kako je Telegraf ranije pisao, policija je odmah identifikovala Kurtovića, preko snimaka sa sigurnosnih kamera. On je od ranije poznat policiji, jer je hapšen zbog droge i nasilničkog ponašanja.

(M. S. / Foto: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • T...

    26. jul 2012 | 01:26

    i policija i sudstvo jedu g... i sudija koji ga je oslobodio par dana pre ovog kukavickog sra.a sto je napravio na blejvocu. sada su se setili da daju sliku medijima,posle deset dana. jos je zesce sto policija u nekim medijima moli gradjane da prijave ako ga sretnu negde... ma da... do sada je mogao da promei i licni opis i kompletan identitet. bolje da cute i ne objavljavuju nista,jer svakog iole normalnog mogu samo da iziritiraju.

  • vlada

    25. jul 2012 | 17:59

    Cekamo te...Oko za oko,zub za zub...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA