Porodica Vidaković iz Užica sletela u kanjon kod Višegrada: Jedna ćerka poginula, druga teže povređena

Saobraćajna nesreća dogodila se sinoć oko 21.00 kada je automobil "ford fokus" sleteo u reku sa magistralnog puta Vardište-Višegrad

  • 9

Devojka (34) čiji su inicijali V. S. preminula je jutros od posledica povreda koje je zadobila kada je automobil u kojem je bila sleteo u kanjon reke Rzav u Dobrunu kod Višegrada, dok su njeni otac, majka i sestra povređeni.

RAFALI U NOVOM SADU: U taksiju upucan mladić (22) u grudi, blokirana ulica u centru grada (FOTO)

Devojka je preminula jutros oko 3.30 u Univerzitetskoj bolnici u Foči, gde se nalazi i njena majka koja je u stabilnom stanju - rekla je portparol Policijske uprave Foča Svjetlana Govedarica.

Prema njenim rečima, druga devojka čiji su inicijali V.I. zbog težine povreda prevezena je iz užičke bolnice u Beograd na lečenje.

U bolnici u Užice prevezen je otac čiji su inicijali V.Đ. i on je stabilnog zdravstvenog stanja.

Foto-ilustraija: Tanjug/Oksana Toskić Foto-ilustraija: Tanjug/Oksana Toskić

U policiji navode da se saobraćajna nesreća dogodila sinoć oko 21.00 kada je automobil "Ford fokus" sleteo u reku sa magistralnog puta Vardište-Višegrad.

Prema nezvaničnim informacijama, reč je o porodici Vidaković iz Užica, koji su poreklom iz Republike Srpske.

Odmah po prijavi da je vozilo sletelo u kanjon na lice mesta izašli su svi policijski službenici Policijske stanice Višegrad, vatrogasci i Hitna pomoć, a u izvlačenju su pomogli i građani koji su bili u blizini.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nadja

    18. jun 2017 | 15:00

    Tuga...ne mogu sebi da dodjem.Poznajem celu porodicu...a,devojka koja je preminula bila je puna zivota,tako nasmejana,vedra i pozitivna... Neka počiva u miru...

  • Srki

    18. jun 2017 | 16:02

    Tuga, ovih dana mnogo ljudi gine...

  • Mladen

    18. jun 2017 | 16:14

    Danas na relaciji Beograd Crna Gora najmanje 20 saobracajnih prekrsaja koji su mogli zavrsiti fatalno. Na celoj deonici od Beograda do granice sa CG nismo videli ni jednu patrolu policije!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA