≫ 

Poslednji snimak preminulog američkog studenta pre nego što je pao u Kimove ruke (VIDEO)

- Ovo je poslednji video na kojem Oto uživa u svom životu pre nego što je zarobljen. Ovo je Oto kojeg znam i volim. Ovo je moj brat - napisala je njegova mlađa sestra

  • 5

Američki student Oto Vormbir (22), koji je bio u zatočeništvu u Severnoj Koreji i nedavno pušten kući u komi, preminuo je pre dva dana, a na internetu se pojavljuju poslednji snimci njegovog putovanja u ovu izolovanu zemlju.

Kim Džong Un zarobio američkog studenta, pa ga pustio kad je pao u komu, a sada je mrtav: Kako su ga tamo mučili i ubijali (FOTO) (VIDEO)

Najveću pažnju privukao je video na kojem se Vormbir u Pjongjangu grudva sa prijateljima i lokalnom decom tokom novogodišnjih praznika.

- Ovo je poslednji video na kojem Oto uživa u svom životu pre nego što je zarobljen. Ovo je Oto kojeg znam i volim. Ovo je moj brat - napisala je njegova mlađa sestra Ostin ispod snimka.

 

Fotografije američkog studenta pre nego što je bio zarobljen možete pogledati OVDE.

Ne zna se tačan datum kada je video napravljen, ali je student u Severnoj Koreji bio od 29. decembra 2015. do 2. januara, dana kada je zadržan na međunarodnom aerodromu u Pjongjangu.

Vormbir je u Severnoj Koreji optužen na 15 godina teškog rada zbog toga što je ukrao propagandni poster sa zida. On je proveo više od 15 meseci u Severnoj Koreji, nakon čega je pušten zbog zdravstvenih razloga.

Vormbir pretrpeo je "teške" neurološke povrede, a prema rečima njegovog oca, on je terorisan u Severnoj Koreji. On ne veruje u priču Severne Koreje da je Vormbir imao botulizam i da je pao u komu nakon što je popio pilulu za spavanje.

Foto: Tanjug / AP Foto: Tanjug / AP

Botulizam je trovanje izazvano botulinskim toksinom , koji proizvodi botulinusov bacil, koji se razvija bez prisustva kiseonika u kobasicama, konzervama i suvomesnatim proizvodima.

Njujork tajms se pozvao na višeg zvaničnika SAD kada su objavili informacije da Vašington ima saznanja da su studenta pretukli dok se nalazio u severnokorejskom pritvoru.

Severna Koreja saopštila je da je Vormbir dobio botulizam, retku bolest koja uzrokuje paralizu, ubrzo nakon suđenja u martu 2016. godine. Potom su mu dali tabletu za spavanje i od tada se nalazio u komi.

(L.C.)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duved

    21. jun 2017 | 11:08

    Klasična Americka laz i veštačko stvaranje razloga za širenje AMERIČKE DEMOKRATIJE na S.Koreju. Počinju da prave podlogu i razlog za možda neki buduci napad na tu državu,kao sto su radili sa Irakom i Avganistanom!! Prokleti fašisti !!!

  • Sava Savanovic prvi Srpski vampir

    21. jun 2017 | 10:51

    Amerikanci zarobljenike tretiraju kao ljude, demokratski... Videli smo snimke...

  • LB

    21. jun 2017 | 10:16

    On je mislio da je bogom dan zato što je Amerikanac.Tamo nema bijelih medvjeda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA