≫ 

Dragomir ubio ženu Mariju, pa se obesio u obližnjoj crkvi! Policija ih je juče obišla, 24 sata kasnije ih je našla mrtve (VIDEO)

Policija je utvrdila da se radi o nasilnoj smrti, a sumnja se na ubistvo iz vatrenog oružja

  • 0

Noćas iza ponoći u kući u prigradskom splitskom naselju Šine, na Putu Borika pronađena je mrtva žena stara 53 godine.

Rešena misterija stravičnog zločina u Gračcu: Tetka monstrum nožem izbola sestričinu! (VIDEO)

Policija je u ponoć započela s potragom za njenim suprugom Dragomirom (55) kojeg nisu zatekli u kući, a imaju informaciju da je te večeri bio sa suprugom. Nakon detaljne pretrage okruženja, prema nezvaničnim saznanjima, policija je pronašla obešeno telo u obližnjoj crkvi u izgradnji, za koje se veruje da je telo supruga ubijene.

Prema nezvaničnim informacijama, radi se o Mariji B. (53). Policija je utvrdila da se radi o nasilnoj smrti, a sumnja se na ubistvo iz vatrenog oružja.

Žena ima ustrelnu ranu, ali i druge povrede glave. Državno tužilaštvo i policija obavili su uviđaj i naložena je obdukcija. Policija u ovim trenucima traži dokaze na mestu na kojem je muškarac pronađen, piše Index.hr.

POLICIJA JE JUČE BILA U KUĆI MARIJE I DRAGOMIRA

Juče ujutro oko 7 sati Dragomir je pozvao policiju navodeći da mu "žena pravi probleme oko podele imovine", saznaje Index. Naime, Marija je pokrenula brakorazvodni proces, a policija je došla u njihovu kuću i otišla, jer nisu pronašli razlog za postupak. Nisu utvrdili da je došlo do bilo kakvog nasilja ili nečeg sličnog, te su se vratili u stanicu bez da su išta konkretno preduzeli, ocenivši kako se radi o imovinsko-pravnom problemu koji će rešavati sud.

Marija i Dragomir su 24 sata kasnije bili su mrtvi.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA