Od đubreta sa deponije pravili "čokoladne kolače i slatkiše": Trovali ljude u selu i planirali da prošire biznis, ali policija ih je uhvatila!

Z.A. je, kako je saopštio MUP, sa gradske deponije u Vinici, uzimao bačene prehranbene produkte, a potom ih "prerađivao2 i od njih pravio "čokoldne pite" za prodaju

  • 8

Policija je uhapsila Z.A. (41) iz sela Jakimovo i M.K. (50) iz sela Angelici u opštini Vasilevo, na jugoistiku Makedonije zbog osnovane sumnje da su trovali sugrađane sa "svojim čokoladnim slatkišima".

Policija pronašla u kombiju čudne lizalice za decu i odmah ih zaplenila: Nikad opasniju fabriku droge nisu otkrili! (FOTO)

Naime, Z.A. je, kako je saopštio MUP, sa gradske deponije u Vinici, uzimao bačene prehranbene produkte, a potom ih "prerađivao" i od njih pravio "čokoladne pite" za prodaju.

Krajem marta ove godine, M.K. je od njega kupio 13 "pita od crne čokolade" uvijene u najlonsku foliju, ukupne težine od 231 kilogram, četiri vreće sa „refus biskvitima“ teške 67,6 kilograma i pet vreća „refus čajnih kolačića“ ukupne težine od 108 kilograma.

M.K. je imao nameru dalje da preprodaje te „slatkiše“, ali ih je policija obojicu uhapsila. Protiv njih je podneta prijava za počinjeno krivično delo „proizvodnja i puštanje u promet štetnih prehrambenih i drugih proizvoda“.

Daljinac baner

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дуго коначиште

    23. jun 2017 | 17:38

    Ово ми нешто познато.Пре пар год.,код нас ,продавао се укусан еурокрем на пијаци.А био и сладак.

  • Тутор

    23. jun 2017 | 18:47

    Ко оне чувене торте код нас.

  • $

    23. jun 2017 | 18:04

    ZAR SE PR. PROIZVODI KOJIMA JE ISTEKO ROK NE UNIŠTAVAJU NA DEPONIJAMA ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA