≫ 

Stiže ludi vetar večeras: Najnovije upozorenje na neobičnu pojavu (FOTO)

Jak vetar, koji će večeras početi da duva u Srbiji, u četvrtak će u većem delu zemlje dostizati i udare olujne jačine od 17 do 24 metara u sekundi

  • 7

Uporedo sa visokim temperaturama i novim tropskim talasom, u Srbiji će večeras početi da duva i vetar koji će u nekim krajevima dostizati i olujnu jačinu, upozorio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Danas u Srbiji pakleno vruće, temperature i do 35 stepeni

SRBIJA ĆE GORETI: Evo koliko nas paklenih dana očekuje do kraja leta

Prema tom upozorenju, u donjem Podunavlju i na jugu Banata večeras će početi da duva jaka ali topla košava, koja će duvati i sutra.

Već u četvrtak, uz visoku temperturu, u većem delu Srbije očekuje se jak južni i jugozapadni vetar, koji će povremeno dostizati i udare olujne jačine.

Printskrin: RHMZ Printskrin: RHMZ

-  U toku večeri i noći, između 27. i 28. juna, u donjem Podunavlju i na jugu Banata doći će do pojačanja jugoistočnog vetra (topla košava). Košava će duvati i sutra, a u četvrtak, 29. juna se, u većem delu zemlje, uz visoku temperaturu, očekuje jak južni i jugozapadni vetar, naročito u planinskom delu zapadne i jugozapadne Srbije, gde će fen povremeno dostizati i udare olujne jačine od 17 do 24 metara u sekundi - navodi u saopštenju na svom sajtu RHMZ.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovana

    27. jun 2017 | 11:47

    Kako ce fontana da radi levo-desno.Vozaci,svi na besplatno pranje automobila.

  • Mirjana

    27. jun 2017 | 13:57

    Kad nekom smeta ,smeta mu sto kisa pada a ne sneg,sto je dan a,ne mrak sto cemo imati zastavu Srbije a,ne Amerike i sto uopste nesto novo dobijamo.Ma kontra pa sto god bilo

  • Kojcinovic alijas koja kojot...

    27. jun 2017 | 13:22

    Za svakog po nesto, za mene nista!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA