Užas u Beloj Crkvi: Izbo nožem ženu i dete iz sigurne kuće

Nasilnik nije uspeo da dođe do svoje bivše supruge i deteta u Prihvatnom centru za žrtve nasilja, čekao ih, našao i povredio na pijaci, pa potom pobegao

  • 2
Nož, manijak, napad nožem, nasilje nad ženama, tuča, obračun Foto - ilustracija: Milena Đorđević

Žena A.N. (38) i njena ćerka T.N. (15), koje su ranije bile smeštene u Prihvatnom centru za žene i decu žrtve nasilja, izbodene su na pijaci u Beloj Crkvi juče oko 15 časova, kad je na njih nasrnuo S.N. (47), bivši suprug pomenute žene.

Ako vam muž ne da novac za ličnu higijenu ili vam da 200 dinara da skuvate ručak - zbog toga može u zatvor!

Bivši muž je ženu prvo tražio u ustanovi za smeštaj, ali ih tamo nije našao.

- Pronašao ih je na pijaci kako kupuju namirnice, gde je započeo svađu ispred očevidaca. On je potegao nož i isekao ih - kaže izvor ovog događaja.

Očevici su odmah pozvali Hitnu pomoć i policiju, a nasilnik je počeo da beži.

- Hitna pomoć je zbrinula preplašene žrtve nasilja i sanirala im povrede, a potom ih uputila u vršačku bolnicu.

- Tamo ih je pregledao hirurg, a biće obavljeno i snimanje kako bi se utvrdilo da li imaju još povreda, pa postoji mogućnost da budu zadržane u bolnici na posmatranju - kaže izvor.

Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

Drama porodice koja dolazi iz Kovina traje duže vreme, a policija sumnja da je u pitanju ljubomora.

 

- Zbog dužeg maltretiranja žena je prijavila nasilnika i neko vreme bila smeštena u Prihvatnom centru. On je verovatno iznerviran zašto ne želi da se pomiri sa njim i da mu se vrati, odlučio da se obračuna, što je dovelo do krvavog raspleta - saznaju beogradski mediji.

A.N. i S.N. imaju četvoro dece, a žena je pre nekoliko meseci kada je napustila muža, sa sobom povela dvoje dece, a dvoje je ostalo kod supruga nasilnika.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јасмина

    28. jun 2017 | 10:03

    А кад се деси да жена узме правду у своје руке,закон проради и жена добије 40 година робије.Све дотле свима су везане руке...

  • Stefan

    28. jun 2017 | 13:20

    Daj ljudi zasto svi pisete da su iz kovina kad su ziveli u Dubovcu .. Znam ih i sinisu i njegovu zenu i decu , Za njega mogu da kazem da je mentalno opterecen cim je u stanju da uradi ovako nesto ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA