≫ 

ŠTRAND VS ADA: Gde su vrelije cice na plus 40? (FOTO)

Budući da je ovog leta najavljeno 50 dana tropskih vrućina, na kupalištima se očekuje rekordna poseta

  • 14

Iako je leto zvanično krenulo pre nekoliko dana, kupališta su već odavno puna ljudi koji su spas u vrelim letnjim danima pronašli na najbližem bazenu ili reci.

Ove plaže u Beogradu su idealne za seks, ali pazite da vas ne uhvate, platićete kaznu!

Ada Ciganlija je ovih dana puna zgodnih devojaka, a na Instagramu sve vrvi od zgodnih ženskih tela, koje su zbog velike vrućine odlučile da na Adi prekrate dane do letovanja. Isto je i na novosadskom Štrandu, gde iako se plaća ulaz, za razliku od Ade, sada ne možete da nađete mesto za peškir.

Kako da prepoznate da je voda u bazenu čista

U nastavku pogledajte kako na +40 uživaju Beograđanke, a kako Novosađanke.

Na Instagramu je leto već uveliko počelo, pa fotografije prelepih devojaka u kupaćim kostimima mame uzdahe muškaraca, lajkovi samo pljušte, a ni škakljivi komentari ne izostaju.

Sezona na Adi otovrena je pre dva dana, 26.juna, i trajaće sve do 15.septembra. Budući da je ovog leta najavljeno 50 dana velikih vrućina, na Adi se očekuje rekordna poseta.

A post shared by @tanjevicsanja on

Ništa manje popularno je i uživanje na predivnoj Adi Međici. Ukoliko želite da pobegnete od svih, da se kupate i uživate u suncu i manjoj gužvi, onda je Međica pravi izbor. Izgleda da su to shvatili ne samo oni koji su u potrazi za mirnjijim kupalištima u Beogradu, već i veliki broj zgodnih devojaka čije slike sve češće osvanu upravo sa ovog mesta u Beogradu.

A post shared by @sonjica1989 on

Uživanje na Štrandu

Što su Međica i Ciganlija za Beograđane, to je Štrand za Novosađane. Ko voli više da se kupa u Dunavu, nego na Savi, može da ode do Štranda, gde će uživati ne samo u peščanoj novosadskoj plaž, već i u prelepim devojakama. Novosađanke redovno objavljuju fotografije na kojma se može primetiti da osim što uživaju na reci, izgledaju podjednako lepo kao i Beograđanke. Iako ostanete u gradu ovog leta, uvek ćete imati izbor da li da se kupate na Ciganliji ili Štrandu. I ne samo to. Imaćete priliku da birate da li ćete ovo leto da provodite sa Novosađankom ili Beograđankom.

A post shared by Bojana Beronja (@bojana_beronja) on

A post shared by Countess (@k_o_n_t_e_s_a) on

A post shared by Teodora Čegar (@teodorakis640) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA