≫ 

Muškarac vitlao mačetom pre koncerta Džastina Bibera: Svi su se setili tragedije na nastupu Arijane Grande

Prema rečima portparolke policije Južnog Velsa, policija je pozvana zbog svađe dvojice motorista

  • 2

Neimenovani muškarac je uhapšen pošto je hladnim oružjem pokušao da napadne posetioce koncerta u Kardifu, preneli su svetski mediji prvobitno informaciju.

Ivana i njen muž na motoru pregazili šest kontinenata i 55 zemalja: Kod kuće dočekani kao kraljevi, uz trubače (FOTO (VIDEO)

Kako su preneli, incident se dogodio u prestonici Velsa, pred koncert američkog pevača Džastina Bibera, na kom se očekuje oko 40.000 mladih.

Uhapšeni muškarac je mačetom, čija je oštrica bila duga oko 30 centimetara, pokušao da napadne posetioce, nije bilo povređenih, a on je uhapšen. Pored njega, još jedan muškarac je uhapšen.

Jedan svedok je izjavio da je prošao pored mesta gde je bila policija i da je bilo mnogo galame i vike. Drugi je naveo da je video da hapse jednog od osumnjičenih i da je video da jedan policajac drži nož, koji je "bio masivan".

Međutim, prema rečima portparolke policije Južnog Velsa, policija je pozvana zbog svađe dvojice motorista, koji imaju 19 i 27 godina. Stariji je uhapšen zbog tuče na javnom mestu, a mlađi zbog "sumnje na preteće ponašanje".

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Poslednjih meseci su muzički događaji postali mesto na kojima, uglavnom islamisti, ugrožavaju posetioce. Podsetimo, u maju je u Londonu došlo do terorističkog napada na koncertu Arijane Grande, kada su stradale 22 osobe.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Izvor: telegraph.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA