Emotivan oproštaj od Anđelke iz Novog Sada: Tražili smo te na putu, proklinjali seme topole što je ikada dospelo u naše krajeve

Na pitanja teška kao olovo, odgovor su bili samo jauci i suze Anđelkine porodice, rođaka, prijatelja i kolega

  • 5

Na Gradskom groblju u Novom Sadu tužna kolona ljudi ispratila je na večni počinak Anđelku Savić Škrbić (44), samohranu majku troje dece, koja je u četvrtak stradala od drva topole koje je nevreme oborilo na "fijat" dok je nesrećna žena njime upravljala, podsećaju Večernje novosti.

Anđelka, samohrana majka troje dece, poginula tokom nevremena u Novom Sadu: Drvo je palo na njen auto dok je vozila oca! (FOTO)

Anja, kako su je od milja zvali najbliži, poginula je na mestu, a njen otac i suvozač Simeon Savić (83) prošao je sa lakšim povredama.

Anđelku iz Novog Sada ubilo drvo uoči odlaska sa decom na more, a tog crnog dana je njenom suprugu bio rođendan

Vraćali su se iz Budisave gde su promenili gume na automobilu jer je te večeri Anđelka sa sinom Nikolom (17), kćerkom Milicom i najmlađim mezimcem Božidarom (7), trebalo da krene na more u Ulcinj.

- Tražili smo te juče tamo na putu, palili sveće, proklinjali seme topole što je ikada dospelo u naše krajeve. Eh, zašto nisi prekoračila brzinu, topola bi pala iza tebe? Zašto nisi ocu prepustila volan, vozio bi sporije, naišli biste na već polegnuto drvo? -  potresnim glasom oprostio se od Anđelke njen rođak.

Na pitanja teška kao olovo, odgovor su bili samo jauci i suze Anđelkine porodice, rođaka, prijatelja i kolega iz Instituta za veterinarstvo gde je dve decenije radila kao laborant.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA