Ponovo se aktivirala Crna tačka u Makedoniji: Poginule tri osobe, dete (3) se bori za život (FOTO)

Na licu mesta živote su izgubili vozač S. S. (45) i njegova saputnica B. S. (55), oboje iz Krive Palanke, dok je smrt Velešanke D. J. (32) konstatovana u Medicinskom centru u Velesu

  • 3

Tri osobe su poginule, a jedna trogodišnja devojčica se bori za život u Urgentnom centru u Skoplju, nakon teške saobraćajne nesreće koja se sinoć dogodila na regonalnom putu Štip - Veles, na istoku Makedonije.

Porodični masakr u Skoplju: Deda ubio unuka, teško ranio svoju ženu i ćerku, pa se ubio (FOTO)

Horor u školskom dvorištu: Manijak silovao dečaka u Skoplju

Prema saopštenju policije, kod mesta zvanog Crna Tačka sudarila su se dva vozila marke "golf", jedan sa kumanovskim, drugi sa veleškim registarskim oznakama.

Na licu mesta živote su izgubili vozač S. S. (45) i njegova saputnica B. S. (55), oboje iz Krive Palanke, dok je smrt Velešanke D. J. (32) konstatovana u Medicinskom centru u Velesu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

U nesreći je teško povređena i njena trogodišnja ćerkica, koja je prebačena u Urgentni centar u Skoplje.

Saobraćaj na toj deonici regionalnog puta bio je u prekidu do dva sata iza pomoći, a nakon uviđaja, policija treba da utvrdi uzroke i krivca nesreće koja je potresla istok Makedonije.

Daljinac baner

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milka R.

    2. jul 2017 | 13:36

    Boze netreba nam rat imamo ga u saobracajnim nesrecama ?!uvek je bilo oprez voli sebe i ceni tudji zivot?!

  • Ja

    2. jul 2017 | 14:56

    Treba uvesti u škole časove saobraćaja kao obavezan predmet i obavezno decu voditi u NAVAK da osete opasnost koja im se može desiti u saobraćaju ako ne postuju saobraćajne propise.

  • Majka ljubica

    2. jul 2017 | 16:43

    Moja bratanica je lekar u kavadarcima.kaze mi da godinama se dezura na putu od skopja do grcke granice .policija i lekarske ekipe pigotovo uvece voze uvece sa decom umorni da bi stigli rano na more a ima gde da prenoce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA