Mrtva beba na deponiji kod Užica, očevici prestravljeni: Bilo je stravično, prizor nogica koje vire iz svežnja nikad neću zaboraviti!

Pretpostavlja se da je telo koju su našli prekjuče bilo u kontejneru koji je stigao iz Bajine Bašte

  • 2

Radnici deponije "Duboko" primetili su kako trakom za selekciju otpada prolazi nogavica od stare trenerke iz koje vire – dečje nogice i onda su ugledali mrtvu bebu. Pretpostavlja se da je telo koju su našli prekjuče bilo u kontejneru koji je stigao iz Bajine Bašte.

UŽAS KOD UŽICA: Pronađena mrtva beba na otpadu

Prema sagovorniku "Informera", dete je u subotu oko 12.40 sati prva primetila radnica Komunalnog preduzeća "Duboko" koja radi na traci za selekciju suvog otpada.

- Na toj traci se nalazi različit otpad i on se selektuje po vrsti. Radnica je uzela jednu sito kesu u kom je primetila jedan neveliki zamotuljak. Kada je uzela svežanj videla je da iz njega vire male noge. Traka je zaustavljena i policija je odmah pozvana - naveo je izvor blizak istrazi.

Na lice mesta su izašli policija i Hitna pomoć, nogavica je razrezana i u njoj je zatečen jeziv prizor mrtve, nedavno rođene devojčice.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Direktor deponije "Duboko" Nedeljko Milosavljević potvrdio je da su bebu tamo pronašli. On je odmah nakon što su je pronašli došao u preduzeće.

- Radnica, koja je radila na selekciji suvog otpada bila je u šoku, kao u ostalom i svi ostali zaposleni. Verujte prizor nogica kako vire iz tog svežnja nikada neću zaboraviti. To je bila stravična slika - rekao je on.

Policija je, kako tvrdi Milosavljević, brzo došla, kao i doktorka sa patologije iz užičke bolnice.

- Bilo je jezivo. Dok sam stajao tu pored trake, a doktorka pokušavala da skine platno u koje je beba bila uvijena, nisam mogao da gledam. S vremena na vreme pogledam i odmah mi bude loše. Doktorka je potrošila dvoje ili troje makaza dok nije uspela da iseče platno koje je bilo veoma jako. Ovo je prvi put, a nadam se i poslednji , da se u pet godina, od kada je otvorena deponija, dogodilo ovako nešto - rekao je direktor.

Na osnovu uzetih uzoraka biće poznato šta je uzrok smrti novorođenčeta.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovana

    3. jul 2017 | 06:44

    Bozee,imali te?..Tek se dusa rodila,nemoj darovati decu ovakvoj majci!

  • Svetlana

    7. avgust 2017 | 16:08

    Strasno doslo je tako neko vreme da te jeza hvata kad cujes tako nesto tuga je to velika

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA