Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 1

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest udarnija od koje.

U ubistvu i samoubistvu koje se dogodilo večeras oko 18:40 časova u ulici Patrisa Lumumbe 7, život su izgubili Momčilo i Slavica Pavlović.

Njihov sin je bio padobranac, Aleksandar Pavlović, koji je pre dve godine nastradao na aerodromu Lisičji jarak prilikom rutinskog skoka.

Srpski putnici koji su juče trebali da stignu u Srbiju iz Atine, nakon što su satima bili zarobljeni na njihovom aerodromu, stigli su u Beograd. Preko 150 putnika je u očaju, jer su više od 24 sata proveli čekajući da avion poleti. Više o ovoj vesti možete pročitati OVDE.

Opsadno stanje u Barbatu na hrvatskom ostrvu Rab. Bivši advokat Srđan S. (četrdesetak godina) ubio je doktora i teško ranio njegovu ženu, a zatim se zabarikadirao u kuću. Policija je opkolila kuću, a ubica se posle višesatne drame razneo bombom.

Novak Đoković je došao u London, gde će kao 2. nosilac pokušati da osvoji Vimbldon po 4. put u karijeri. Srpski teniser je u dobrom raspoloženju stigao na treći Gren slem sezone, pošto je prethodno osvojio turniru u Istbornu i tako najavio da je spreman za izazove na vimbldonskoj travi. OVDE možete pročitati više o ovoj vesti.

Duhoviti navijači iz Srbije, koji su pokrenuli Fejsbuk stranicu fan klub splitskog Hajduka iz Srbije, otišli su i korak dalje. Naime, tokom proslave Vidovdana, na Gazimestanu se mogla videti i njihova zastava.

Modni kreator Darko Kostić, kojem je u petak ujutru pozlilo nakon što se u stanu svog prijatelja, predozirao "drogom za silovanje", oglasio se na svojoj Fejsbuk stranici i kategorički demantovao priče da ga je policija navodno privela. OVDE možete pročitati njegovu izjavu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA