Pucaće se po Srbiji tokom jula: Policija vežba gađanje na strelištima na jugu zemlje

Svih tih dana, od osam do 16 sati na prostoru poligona - strelišta zabranjuje se kretanje, zadržavanje i boravak ljudi, životinja, motornih vozila i stočnih zaprega

  • 1

Službenici Policijske uprave u Vranju izvršiće tokom jula bojevo gađanje na uređenim strelištima te Policijske uprave, bojeva gađanja biće izvršavana od osam do 15 sati, a prvo će biti sprovedeno na uređenom strelištu u selu Ljiljance u opštini Bujanovac, u ponedeljak, 3. jula.

Krađa vojnog oružja: Uhapšeni muškarac uzimao raketne bacače i granate

Pao kralj kokaina i nakon svih plastičnih operacija: Najveći južnoamerički narko bos "Bela glava" uhapšen posle 30 godina

Na strelištu u selu Reljan u opštini Preševo, bojeva gađanja biće izvršena 4, 5, 6, 7. i 10. jula saopšteno je iz policijske uprave u Vranju.

Naredna tri dana, 11, 12 i 13. jula, bojeva gađanja biće izvršena na uređenom strelištu u selu Stubal u opštini Vladičin Han.

Svih tih dana, od osam do 16 sati na prostoru poligona - strelišta zabranjuje se kretanje, zadržavanje i boravak ljudi, životinja, motornih vozila i stočnih zaprega.

Strelišni prostor u kojem će se izvoditi gađanje biće obeležen crvenim barjacima, tablicama sa natpisom "Ne idi dalje - gađa se" i biće obezbeđen stražarima.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA