Nišville workshop i Jazz for kids

Nišville jazz festival poziva polaznike radionica uzrasta do 16 godina da u prijavi upišu ako su zainteresovani da se paralelno uključe i u program "Jazz for Kids"

  • 0

I ove godine Nisville jazz festival organizuje besplatan workshop za većinu instrumenata koji se koriste u džezu ( klavir, gitara, bas, bubnjevi, limeni i drveni duvački instrumenti, vokal..), ali i predavanja o improvizaciji, kompoziciji, aranžiranju…

Takođe, Nišville jazz festival poziva polaznike radionica uzrasta do 16 godina da u prijavi upišu ako su zainteresovani da se paralelno  uključe i u program "Jazz for Kids". Ovaj program podrazumeva i zajedničke nastupe u predvečernjim terminima na posebnoj bini.

Svi zainteresovani (studenti, učenici, ali i samouki muzičari), mogu se prijaviti tako što će skinuti formular  koji se preuzima na sajtu festivala – strana RADIONICE: u sklopu informacije o radionicama.

Foto: Promo Foto: Promo

Popunjene prijave - formulare  treba poslati na na mail, najkasnije do 28. jula.

Ako u roku od 7 dana nakon slanja prijavnog formulara ne dobijete mail sa zahtevom za dopunu prijave ili obaveštenje da vaša prijava nije prihvaćena – znači da ste uvršteni u polaznike Nišville workshopa 2017. Broj polaznika je ograničen, a izabrani polaznici radionica dobiće i besplatne propusnice za kompletan festival.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA