TV PRESEK U 14: Zašto se Crnogorci besplatno školuju u Srbiji? Da li su Tači i Haradinaj konačno dolijali? Mesi i dalje Barsin (VIDEO)

Najnovije informacije na portalu telegraf.rs

  • 4

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mlj1228

    5. jul 2017 | 14:26

    Nisu samo Crno-gorci , ima ih mnogo i iz ostalih bivsih republika , kao i siptara. Samo se u Srbiji stampaju udzbenici na vise jezika , samo je u Srbiji dozvoljeno biti gradonacelnik koji ne zna , ili samo povrsno Srpski jezik. Sramota!!!!

  • Ocajno pero

    5. jul 2017 | 15:23

    Skluju se besplatno da bi imali veci motiv kad odemo u CG na more da nas zezaju u zdrav mozak i da moramo vise da platimo, jer oni od starta imaju utisak da je Srbija i Srbi nesto njima duzni. Interesantno da niko iz nase vlasti to pitanje ne postavlja sto se skoluju na srpskom budzetu, uzivaju u domovima sve privilegije i sto je najgore drze studentski grad kao svoje licno vlasnistvo. Zato nasim penzionerima umanjuju penzije i radnicima plate, da bi Milo podrzavo siptare, jer taman mu ova sredstva dobro dodju da plati sipcoma glasove da bi opstao na vlasti. Dokle vise ce ovi CG mafijasi i osvedoceni krimosi i sverceri droge da nam jasu po glavi i da ih nosimo na ledjima? Ima li ova Srbija vlast? Prestanite vi iz vlade preko nasih ledja da finasirate od izbeglica preko NVO,CG i koje koga. Nije Srbija javna krava muzara ili mozda jeste???

  • MARKO 03

    6. jul 2017 | 10:11

    Ocajno pero Uz tebe sam u pravu si

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA