≫ 

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest udarnija od koje.

U Preseku vesti u 17 mogli ste, između ostalog, da saznate da je Darko Šarić osuđen na tri meseca zatvora, otkrivamo vam koji su kućni aparati opasni po život, a možete da pročitate i poruku Emira Kusturice za košarkaša Jokića.

Ukoliko niste još potrošili prethodne zalihe ili tek treba da opremate dom, sačekajte još malo jer od 10. avgusta čuvena prodavnica nameštaja IKEA otvara svoja vrata. Kompanija je već sada objavila cene svojih proizvoda u Srbiji – kako biste imali vremena da natenane pronađete sve što vam je potrebno za dom. Iznenadićete se koliko krupnih stvari možete da kupite za manje od 1.000 dinara, a mi smo izdvojili neke.

Više o cenama pročitajte OVDE.

U Centru za socijalni rad na Novom Beogradu danas oko 15.20 dogodio se stravičan zločin! Kako saznajemo napasnik je pratio svoju bivšu ženu (39), koja je bežala od njega sa troje dece.

Još jedan slučaj stradanja od posledica strujnog udara potresao je Srbiju. Sinoć je Boban J. (37) iz niškog sela Mezgraja, izgubio život u kupatilu dok se tuširao, njega je ubio bojler! Raspitali smo se kakvo ponašanje u kupatilu može kobno da se završi.

Više o tragediji pročitajte OVDE.

U Srbiji se narednih dana očekuju veoma visoke temperature i do 38 stepeni, upozorio je Republički hidro meteorološki zavod.

Nataša Bekvalac je završila snimanje spota za novu pesmu “Crta”, koju će uskoro predstaviti publici, a u intervjuu za Telegraf otkrila je i neke pojedinosti iz privatnog života.

Više o novom spotu pogledajte OVDE.

Adrijana Lima juče je stigla u Crnu Goru gde ju je dočekao Marko Jarić sa ćerkama Sijenom i Valentinom!

 Dan na izmaku obeležio je, bez dileme, transfer francuskog napadača Aleksandera Lakazeta (26) u Arsenal, takođe i nešto manje “bombastičan” ali “zvučan” prelazak prvog igrača Atletika direktno u redove gradskog rivala Reala posle 17 godina (poslednji put to je uradio Santijago Solari).

Više o transferu pogledajte OVDE.

Srbija se ne smiruje posle odluke Nikole Jokića da ne igra za reprezentaciju ovog leta kada se igra Eurobasket. Mnogo polemike viđeno je u komentarima na našem portalu, društvenim mrežama, kao i u razgovorima među poznanicima.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA