Očajni otac čijeg su sina skinuli golog i tukli lancima: Polcija radi na slučaju, a nasilnici su i dalje na slobodi!

- Prvo su naredili mom sinu da se skine go. M.B. je potom počeo mučki da ga bije lancem svuda po telu. Govorio je da će mu je*ati mater. Na kraju je namotao lanac na pesnicu i počeo tako da ga udara - otkriva Nenadić

  • 14

Jedan maloletnik iz Busija kraj Batajnice skinut je go i pretučen lancima, a oteta mu je plata i mobilni telefon dok je bio u prodavnici sa svojom devojkom. Njoj su nasilnici zapretili silovanjem i jedan od njih je na silu poljubio. Policija radi na slučaju, ali nasilnici su i dalje na slobodi.

Tuča ispred kafića na Banovom brdu završila pucnjavom: Sukob dve grupe mladića, jedan upucan u nogu

Pretukli dečaka samo zato što je Rom: Nosio srpsku zastavu, a onda su mu prišli i rekli da nema pravo da je nosi

Ovaj događaj odigrao se prošlog utorka oko 21.30, kaže u ispovesti za "Alo!" otac prebijenog dečaka Zoran Nenadić.

- On je sa svojom devojkom krenuo do prodavnice. Za njima su ušli Petar Ć. (21) i maloletni M.B. Tamo su vikali na mog sina, pretili mu i rekli da izađe, jer će ga prebiti ako to ne učini. Moj sin im je prišao, a Petar ga je uhvatio i izvukao iz prodavnice. Vodio ga je do crkve, koja je udaljena oko kilometar, izgovarajući: "Sada ću ti je*ati mater! Videćeš ko će sve da te bije!" Rekao mu je još da mu je zabranjen dolazak u Busije. Zajedno sa M.B.  doveo ga je pred crkvu, gde ih je čekalo više maloletnika, a M.B. ga je sve vreme udarao lancem po nogama. Kada su stigli, Petar Ć. se vratio do devojke moga sina i njene drugarice, koje su sve vreme trčale za njima. Nasilno joj je ugurao jezik u usta i potom joj rekao: "Naje*aćeš ukoliko budeš insistirala da se tvom dečku vrati mobilni telefon i stvari koje smo mu uzeli. Bićeš silovana!" - priča nesrećni otac.

Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

Kako dalje objašnjava, okupljeni maloletnici su odbili da tuku maloletnika kad su ga prepoznali, svi osim B.K.

- Prvo su naredili mom sinu da se skine go. M.B. je potom počeo mučki da ga bije lancem svuda po telu. Govorio je da će mu je*ati mater. Na kraju je namotao lanac na pesnicu i počeo tako da ga udara. Tada mu se pridružio i B.K., koji je dete šutirao u glavu, testise, rebra i ruke. Sin je gubio svest... Onda su ga pustili, a Petar Ć. mu je doneo šorts i stvari, ali ne i telefon. Uzeli su mu i 20.000 dinara. potom se peške uputio do četiri kilometra udaljene policijske stanice u Batajnici. Ispovraćao se ispred i ušao - opisuje Zoran Nenadić.

Njega je policija pozvala i obavestila o svemu.

Foto-Ilustracija: Telegraf Foto-Ilustracija: Telegraf

- Bilo je strašno kada sam ugledao dete. Sin je stajao krvav i modar. Molio sam policajce da idu u Busije i pohvataju nasilnike, a oni su rekli da se ne mšam u njihov posao. dete sam odveo u Hitnu pomoć u Batajnici, odakle su nas posle ukazane pomoći uputili u Urgentni centar - kaže otac.

Posle dijagnostike koja je trajala celu noć, ustanovljeno je da je ugruvan i da ima najveće povrede na nosu i u sinusnoj šupljini. Sin mu je sada, kaže, malo bolje.

U međuvremenu su posle horora koji je preživeo dobili informaciju da slučaj vodi inspektor za maloletničku delikvencijju u MUP-u Zemun i da je Petar Ć. priveden, ali da mu nije određeno zadržavanje. Maloletni M.B. i B.K. su privedeni i protiv njih su podnete krivične prijave.

- Inspektor Cvetinović me pozvao da dođem i preuzmem mobilni telefon koji je bio polupan - navodi otac.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рс-Бл

    6. jul 2017 | 12:40

    Због немарности полиције човек је приморан да закон узме у своје руке а кад се деси освета онда га осуђују монструм ово оно, заштита породице мора да буде приоритет (породица је светиња)

  • sole

    6. jul 2017 | 11:57

    Stefanovicu,Vucicu sta kazete na ovakav rad policije?

  • dance

    6. jul 2017 | 10:16

    cekaj drzavo da se i ovo dete ubije kao dete iz kraljeva samo oni neka setaju zato sto su maloletni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA